Emre Ozansoy
Süper Mod.
Niye? Ne yaptım ben sana? 😱Keşke yaksaydım![]()
Niye? Ne yaptım ben sana? 😱Keşke yaksaydım![]()
KeşkeKeşke yaksaydım![]()
Hep öyle diyorKüçük hissediyormuş bakalım...
Birileri de hep büyük hissediyorKeşke
Hep öyle diyor![]()
Tüh yaaBana göre üzmeyecek @Dosi'ye göre üzecek bir para vardı kutuda. 50.000 TL.
Son 3 kutu teklif öncesi
9 numarayı da aradan çıkaralım bence, artık yanarsak da yanalım.Aynen çok acele de iyi değilMalum seyirci de çokken az fikir de alabilirsin.
İyi yapmışsın, kırmızı açmadığımı canlı canlı görmek beni de mutlu etti.Daha yeni konuştuk, üzerinden zaman geçmeden açmayım dedim ve sende hazır forumdaydın.Kırmızı çıkmadı, her türlü iyi.
![]()
@Dosi hanım benim yarışmacıları yok etmemden adeta zevk alıyormuş...
Keşke
Hep öyle diyor![]()
@Özgür kutusunda 200.000 TL vardı...9 numarayı da aradan çıkaralım bence, artık yanarsak da yanalım.Son kararım.
Ondan sonra duruma göre bakarız.
![]()
Gün içinde yazcam dedin sözunde tutmadın kardeşimNiye? Ne yaptım ben sana? 😱
Bu sonuca da hiç şaşırmadım. Cimri Hamdi bey iyice cimrileşecek şimdi.@Özgür kutusunda 200.000 TL vardı...
İşte fikir almak önemli dostum fikir almak önemli...
Teklif öncesi son 2 kutu.
Haklı olarak çok kırmızı açtın ilk tur içinBu sonuca da hiç şaşırmadım. Cimri Hamdi bey iyice cimrileşecek şimdi.![]()
Kutlama konularını ana sayfamda görmüyorum, aklımdan kaçmış.Gün içinde yazcam dedin sözunde tutmadın kardeşim![]()
Yakmalar herzaman zevk verir ve sen seyirci iken yakmıştın, seni hemen yarışmaya aldıkİyi yapmışsın, kırmızı açmadığımı canlı canlı görmek beni de mutlu etti.
@Dosi hanım benim yarışmacıları yok etmemden adeta zevk alıyormuş...Sayın Gs'li dostumun kutusunu ben de merak ediyorum... @Maskeli Fedai
Gerekli24'ü gördüm aktif üyeler arasında, kutusunda ne hissediyor acaba?Haklı olarak çok kırmızı açtın ilk tur için![]()
@Gerekli24 ne hissediyorsun bugün kutundaGerekli24'ü gördüm aktif üyeler arasında, kutusunda ne hissediyor acaba?![]()
![]()
Tm kardeşim şimdi oara konuma gi,debilirsin kardeşimKutlama konularını ana sayfamda görmüyorum, aklımdan kaçmış.![]()
Kaç kutu açıldı@Gerekli24 ne hissediyorsun bugün kutunda![]()
Bir Beşiktaş'lı, bir Beşiktaş'lıyı yakmaz diye düşünüyorım.@Gerekli24 ne hissediyorsun bugün kutunda![]()
Takip et azKaç kutu açıldı![]()