Fena değil, teşekkürler.@Sherlock
Bu sefer en başta açıldı benim kutu, sarıların mavisi sayılır o yüzden problem yok gibi gözüküyor.Sarı çıkmış ama düşük sarı. Kurtardı @Sherlock![]()
Fena değil, teşekkürler.@Sherlock
Bu sefer en başta açıldı benim kutu, sarıların mavisi sayılır o yüzden problem yok gibi gözüküyor.Sarı çıkmış ama düşük sarı. Kurtardı @Sherlock![]()
Daha yeni konuştuk, üzerinden zaman geçmeden açmayım dedim ve sende hazır forumdaydın.Bu sefer en başta açıldı benim kutu, sarıların mavisi sayılır o yüzden problem yok gibi gözüküyor.İki programdır nispeten daha az yakıyorum sanki yarışmacılarımızı.
![]()
Az çok konuştuk, 150.000'in ardından toparlayacak gibi gözüküyoruz.@Doğan kutusunda 750 TL vardı
Siz ben yokken herkesten fikir mi aldınız @Emre Ozansoy
Teklif öncesi son 4
Fena bir başlangıç olmadı ama şu 4 kutuyla bazı şeyler daha çok belli olur.Az çok konuştuk, 150.000'in ardından toparlayacak gibi gözüküyoruz.
@Doğan yarışmadan sonra konuna yazıyorum, teşekkürler.![]()
@Emre Ozansoy başını yakacam artrık@Doğan kutusunda 750 TL vardı
Teklif öncesi son 4
İlk kez Doğan yakmadı 😱 @Emre Ozansoy@Doğan kutusunda 750 TL vardı
Teklif öncesi son 4
Buralardaymış alalım bakalım fikrini
Rica ederim kardeşimAz çok konuştuk, 150.000'in ardından toparlayacak gibi gözüküyoruz.
@Doğan yarışmadan sonra konuna yazıyorum, teşekkürler.![]()
![]()
Az önce ana sayfada görünce etiket atayım dedim hemen bende.Buralardaymış alalım bakalım fikrini![]()
Böylesi üzdüBu sefer en başta açıldı benim kutu, sarıların mavisi sayılır o yüzden problem yok gibi gözüküyor.İki programdır nispeten daha az yakıyorum sanki yarışmacılarımızı.
![]()
Keşke yaksaydımİlk kez Doğan yakmadı 😱 @Emre Ozansoy
Küçük hissediyormuş bakalım...Az önce ana sayfada görünce etiket atayım dedim hemen bende.![]()
Sağlık olsun.Bana göre üzmeyecek @Dosi'ye göre üzecek bir para vardı kutuda. 50.000 TL.
Son 3 kutu teklif öncesi
Aynen çok acele de iyi değilSağlık olsun.Biraz sakin gidelim.
![]()