Hayır 2 önerdiğimde 500.000 di yanlış hatırlıyorsunTam seni çağıracaktım. En son verdiğin iki öneriden biri 500.000 di@Emre Ozansoy 'a da var mı önerin
![]()
Hayır 2 önerdiğimde 500.000 di yanlış hatırlıyorsunTam seni çağıracaktım. En son verdiğin iki öneriden biri 500.000 di@Emre Ozansoy 'a da var mı önerin
![]()
@The_Erinch yarışırken?Hayır 2 önerdiğimde 500.000 di yanlış hatırlıyorsun
Güzel hissediyorum ama Emre'ye özel sarı açıcam@slhttnmtl kutunda ne hissediyorsun![]()
Öyle bir şey yap, sonun aynen böyle olur:Güzel hissediyorum ama Emre'ye özel sarı açıcam![]()
Evet 16 ve 23 ü önermiştim ve ikside 500 bindi. Emre hala sana kutu önermemi istiyormusun🤔🤗😊🤭
N.............H 🥰Öyle bir şey yap, sonun aynen böyle olur:
![]()
Güzel hissediyorum ama Emre'ye özel sarı açıcam![]()
Sanki kırmızı açarım yakarım dediÖyle bir şey yap, sonun aynen böyle olur:
![]()
Yok sarı dedimSanki kırmızı açarım yakarım dedi![]()
@Emre OzansoyEvet 16 ve 23 ü önermiştim ve ikside 500 bindi. Emre hala sana kutu önermemi istiyormusun🤔🤗😊🤭
Kırmızı da açmasın, sarı da.Sanki kırmızı açarım yakarım dedi![]()
@Emre Ozansoy 🤔Evet 16 ve 23 ü önermiştim ve ikside 500 bindi. Emre hala sana kutu önermemi istiyormusun🤔🤗😊🤭
Olabilir.Evet 16 ve 23 ü önermiştim ve ikside 500 bindi. Emre hala sana kutu önermemi istiyormusun🤔🤗😊🤭
Onu anladımYok sarı dedim![]()
Belki sona bırakırsınOlabilir.![]()
İkimizde ayni anda etiketledik 🤭
Öyle olduİkimizde ayni anda etiketledik 🤭
Ben 7 ve 18 i önermek istiyorum mavi hissetim bir an (en son böyle hissetiğimde ikiside 500 bindi 🤭😊😆)Olabilir.![]()
İlk teklif öncesi açacağım kutulardandı 18, bilemedim.Ben 7 ve 18 i önermek istiyorum mavi hissetim bir an (en son böyle hissetiğimde ikiside 500 bindi 🤭😊😆)
@Emre Ozansoy başarılar öncelikle, ne hissediyorsam ve söylüyorsam bunun tersini yapman kendi hayrına olacaktır.@Sherlock @Maskeli Fedai analiz![]()
Teşekkürler.@Emre Ozansoy başarılar öncelikle, ne hissediyorsam ve söylüyorsam bunun tersini yapman kendi hayrına olacaktır.
Bu sefer kendi kutumda mavi, sayın Gs'li dostumun kutusunda ise kırmızı varmış gibi hissediyorum.@Maskeli Fedai
@Emre Ozansoy ikimiz de maviyiz bence güven bize@Emre Ozansoy başarılar öncelikle, ne hissediyorsam ve söylüyorsam bunun tersini yapman kendi hayrına olacaktır.
Bu sefer kendi kutumda mavi, sayın Gs'li dostumun kutusunda ise kırmızı varmış gibi hissediyorum.@Maskeli Fedai