Ozaman @xdragxx gelir gelmez başlatırız21.00'i beklemeye gerek yok, istediğiniz zaman başlayabiliriz.@Dosi
@xdragxx neden böyle bir şey dedi? 😱Ozaman @xdragxx gelir gelmez başlatırız@Emre Ozansoy ile ben ilgileneceğim ben sunacağım dedi
@EmreCan @Cervantes 22 diye biliyorlar
![]()
Ben iyi sunucuyum, sana karşı iyi olmamı istemedi demek@xdragxx neden böyle bir şey dedi? 😱@EmreCan neyse de @Cervantes yarışırken gelir umarım.
@EmreCan da gelsin.
![]()
@xdragxx'i beklemeye gerek yok bence, biz başlayalım.Ben iyi sunucuyum, sana karşı iyi olmamı istemedi demek![]()
Jet hızıyla başlayıp jet hızıyla bitecek, emin olabilirsiniz.
Senin kutuya bakmayo unuttum
Ozaman @xdragxx gelsinJet hızıyla başlayıp jet hızıyla bitecek, emin olabilirsiniz.![]()
21.00'a kadar zamanı var o zaman.Ozaman @xdragxx gelsin![]()
iYİ yada kötü sürpriz yapacamSenin kutuya bakmayo unuttumneyse sürpriz olsun bana
![]()
Aynen, bizde yarışmacı geç kalmadığı sürece yarışma geç kalmaz21.00'a kadar zamanı var o zaman.![]()
BakalımiYİ yada kötü sürpriz yapacam
Teşekkürler, umarım.Başarılar dilerim @Emre Ozansoy umarım 500.000 alırsın. 😊🤗
Tam seni çağıracaktım. En son verdiğin iki öneriden biri 500.000 diBaşarılar dilerim @Emre Ozansoy umarım 500.000 alırsın. 😊🤗
@Mircan Saye önerin bekleniyor.Tam seni çağıracaktım. En son verdiğin iki öneriden biri 500.000 di@Emre Ozansoy 'a da var mı önerin
![]()
Sırf sen kaçma diye senin sorularını zorlaştıracağım. (Sensiz forum olmaz 🤭🤗😊)Teşekkürler, umarım.Buradan 500.000 sizden de 1.000.000 alıp kaçacağım buralardan.
![]()
Biraz tatil bizim de hakkımız.Sırf sen kaçma diye senin sorularını zorlaştıracağım. (Sensiz forum olmaz 🤭🤗😊)
O yaktı ama@Mircan Saye önerin bekleniyor.![]()