Kusura bakma canım denizcim sevemedim ısınamadım@EmreCan sana da sevdiremedik Merveyi![]()
Kusura bakma canım denizcim sevemedim ısınamadım@EmreCan sana da sevdiremedik Merveyi![]()
Ha evet etiket yapmadım.Etiket yapmamışsın demek kiteşekkür ederim
![]()
Var mı en azından sevdiğin parçaları yoksa umut etmeyeyim miKusura bakma canım denizcim sevemedim ısınamadım![]()
Bu hafta @Emre Ozansoy la karışık mı sundunuz ne yaptınız böyleSonuçlar ana sayfada açıklanmıştır, herkese teşekkür ediyoruz. İyi akşamlar.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Oldukça iyi şarkı ama öyle aşırı abartılacak bir tarafı yok.
Tarkan'a olan desteğinden ötürü teşekkür ederim Gerekli dostum..Vauv 3 kişi aynı puanda yeni dikkatini çekti mesajları okuyunca
Kerem'in başı ağrıyordu o yüzden ben sundum bu hafta.Bu hafta @Emre Ozansoy la karışık mı sundunuz ne yaptınız böyle![]()
Sen kendi işine bak be.
Beni de istemiyor
Tarkan fanı mısınTarkan'a olan desteğinden ötürü teşekkür ederim Gerekli dostum..![]()
![]()
Boş yere mi övüyorsun beniHa evet etiket yapmadım.![]()
Geçmiş olsun.HERKESE İNAT MUTLU OLACAKTIM BEN...
HAYATIMI DÜZENE KOYACAKTIM..
RAHAT YAŞAYACAKTIM..
ÇÖKTÜĞÜM YERDE KALMAYACAKTIM...
AYAĞA KALKACAKTIM...
YAPAMADIM...
OLMADI..
BEN BAŞARAMADIM..
TUTUNDUĞUM HER YERDE TIRNAKLARIMI BIRAKTIM...
YÜKSEĞE ÇIKACAĞIM DERKEN
BEN HEP AŞAĞILARA KAYDIM
ŞİMDİ EN DİPTEYİM ARTIK…
EN DİPTEYİM…
Ekli dosyayı görüntüle 107312
Farklı bir yenilik tarzımız var bizimHiç öyle durmuyor janim.![]()
Daha önce iki defa Tarkanla yarışmıştım bu yarışmadaTarkan fanı mısın![]()