Şöyle rahat rahat bir yorum yapayım.
İlk olarak iki uğursuzu bir araya getirince reyting tavan olabileceğini gösterdiler.
Bu yaz da Total'de iyi sıralamalar elde edebildi ama uzatıldıkça uzatıldı ve artık bir final şarttı. Sonunda da final yapıyor.
Bu arada çok utanıyorum ama ben bunun ilk bölümünü izlemiştim zamanında.
Aslında ben sadece ilk bölümünü biliyorum ama konusu itibariyle hoş bir dizi olabilirdi, yan kadrosu gayet iyiydi ama maalesef yeteneksiz başrollerle bir güzel harcandı.
Bu arada Evrim Doğan'ı artık bir süre sonra başka bir dizide görürüz umarım, cidden iyi bir oyuncu kıştan itibaren burada bir güzel harcandı.
Ne diyeyim 52 bölüm çok fazla, hele böylesine bir dizi için. Artık Allah AşkMİ'ye böyle ömür versin ki böyle bir dizi 52 bölüm sürdüyse onun hayli hayli devam etmesi gerekir.
Umarım ekranlarımız Can Yaman'dan olduğu gibi bir süre bu dizinin başrollerinden de arınır ve eski bahtsızlıkları yine peşlerini bırakmaz.
Bu arada daha düne kadar bu dizi 2 reyting alırken Akrep'le dalga geçen fanları üst üste aldığı 1 reytingler iyi rezil etti.
Gerçi sözde geçen sene aldığı gibi 8 reyting alacaktı, neyse zaten 1 reyting alınca fancıklar yok biz HanKer'i bu dizide görmek istemiyoruz da bozdu da diye sıralamaya başladılar.