İşte 50 ülkeye satıldı diye 52 hafta tepemize çıkardılar. Ya Öğretmen her ne kadar erkenden konusunu tüketebilecek de olsa erken final yapmasında bence bunun sebebi büyük. Hayatımda gördüğüm en overrated 2 kişi desem yalan olmaz, mesela tutturmuşlar Kerem kaç sene Amerika'da yaşadı ondan aksanı böyle, iyi de burada dizi yapıyor ve hadi yaz dizilerinde göz ardı edilebilecek olsa da sezon içindeki bir dizide çok kötü durur, oyunculuklarına değinmek bile istemiyorum ama sözde fancıklara göre bu ikisi harika oyuncu, Demet Akbağ ve Evrim Alasya oyuncu değil, yeteneksizin teki.Bu dizi iyi bile olsa abartılması beni antipatik yapıyor ve açıkçası kötü reytinglerle bu zamana kadar devam etmesi de daha bir antipatik yaptı. Tabiki tek unsur reyting değil ama insan diğer diziler niye bitiyor da bu bitmiyor da kıyaslıyor. Öğretmen'in gün değişikliği yapması ile iyice nefretimi kazanmıştı. Başroller zaten yeteneksiz herkes daha çok Hande'yi diyor ama esas Kerem Bursin'i beğenmiyorum daha çok.
Bence Aşk Mantık İntikam'ı Fox bitirecek yeni sezon ben onda Bay Yanlış kaderi görüyorum
O dizinin sıcaklığı bir başka, bol yurt dışı satışlarıyla umarım bunun kadar devam eder de FOX, bu sezon her şeye kolay kolay tahammül edemeyecek.