Emre Ozansoy
Süper Mod.
Başlığa da adım yazılmış.
Başlığa da adım yazılmış.
3 haftadır üst üste kırmızı çıkıyor kutunda bakalımBaşlığa da adım yazılmış.Güzel.
![]()
Eğer öyle bir durum yaşanırsa bunun intikamını MS'de çok feci şekilde çıkartırım canım.Aaa @Emre Ozansoy hayırlı olsun, inşallah benim kutudan 500.000 çıkar sen de 1 TL'yle ayrılırsın.![]()
Seni sona bırakıp kutunu alırsa ve bu miktar varsa hayır işlersinAaa @Emre Ozansoy hayırlı olsun, inşallah benim kutudan 500.000 çıkar sen de 1 TL'yle ayrılırsın.![]()
Yarın da kırmızı olur umarım.3 haftadır üst üste kırmızı çıkıyor kutunda bakalım![]()
Göreceğiz daha kutu değerlerini çekmedimYarın da kırmızı olur umarım.![]()
Ne demek, bir ban attırırım oh mis.Eğer öyle bir durum yaşanırsa bunun intikamını MS'de çok feci şekilde çıkartırım canım.Teşekkürler.
![]()
Tarafsız biri çeksin.Göreceğiz daha kutu değerlerini çekmedim![]()
O zaman da az çıksın diye dua ederim.Seni sona bırakıp kutunu alırsa ve bu miktar varsa hayır işlersin![]()
Ne demek, bir ban attırırım oh mis.![]()
Üstündeki çizgiyi ss olarak atarım.
Biz de tarafsızız zatenTarafsız biri çeksin.![]()
Yarışmanın kapanışı benle olacak. Kanlı final.
Hayal kurmaya devam et, güzeldir hayal kurmak.Üstündeki çizgiyi ss olarak atarım.![]()
Bilemedim...Biz de tarafsızız zaten![]()
Bir gün illa uygulamaya dökersin.Hayal kurmaya devam et, güzeldir hayal kurmak.
Bilemedim...![]()
Fark etmez benim için, siz ne zaman derseniz okeyim ben.@Emre Ozansoy sana uygunsa Cumartesiye alalım. Ben biraz dinlenmek istiyorum. Cuma'da sizin yarışma var ve bu yüzden sana uygunsa Cumartesi 21 gibi?
İyice dinlenmek istiyorum. Yarın foruma gelmem ondanFark etmez benim için, siz ne zaman derseniz okeyim ben.![]()
Tamamdır, sağlık daha önemli.İyice dinlenmek istiyorum. Yarın foruma gelmem ondan
@Tolstoyevski 'ye yıktım şarkı etkinliğini@Zeyno