'Kadir Ezildi ile En Hamarat Benim'in Yayın Tarihi Belli Oldu! | FOX

O saate Serap Ezgü var gene kaçamadı :A
------

O saate Serap Ezgü var gene kaçamadı :SA
------

Olsunya Fulya gene Serapın saatinde sudan kaçarken doluya tutuldu
------

Hımm gene Fulya kaçamadı Serap var
Serap zaten az izleniyordu, yani dediğin olmadı diyebiliriz :A

• Güldürdün
Reactions: Doğan
Yok Serap Paköz :A Yalnız Funda da kendini gösteremezse tutunamaz, sonuçta karşısında da kriminal program olacak.
Şimdi anladım.Kadir gitseydi daha iyidi.Zuhal daha çook izleniliyordu hemde tutmuş bir programdı.Müge ve Esra'dan sonra Zuhal ve Didemdi.Serap ,Kadir onların arkasındaydı .Fulya ,Zuhal kadar olamayacak.

• Beğendim
Reactions: slhttnmtl
Şimdi anladım.Kadir gitseydi daha iyidi.Zuhal daha çook izleniliyordu hemde tutmuş bir programdı.Müge ve Esra'dan sonra Zuhal ve Didemdi.Serap ,Kadir onların arkasındaydı .Fulya ,Zuhal kadar olamayacak.
Fulya asla Zuhal kadar olamaz ama çeşitli ucuz hareketlerle Kadir'den bir Zuhal çıkabilir :A Hangisi giderse gitsin biri bir şekilde kurtarırdı ama.

Fulya asla Zuhal kadar olamaz ama çeşitli ucuz hareketlerle Kadir'den bir Zuhal çıkabilir :A Hangisi giderse gitsin biri bir şekilde kurtarırdı ama.
Yada Onur Büyüktopçu gibi kanaldan yollanır.Zuhal zam istemiş kabul etmemiş.En hamarat benim vardıya geçen sezon Zahide'nin yaptığını yapıyor Gelin Görün kaynanasız formatı.

Bu saati daha iyi olmuş Gelinim Mutfakta'dan yüksek alır malum Demet Akalın sunuyor :A :F

Kadir'in klasik saati. Bu programla da aynı saate kalacağını bekliyordum öyle de olmuş, başarılar...

Tabii önümüzdeki haftalardaki gidişata göre her an fulya'yla değiş tokuş yapabilirler, zamanında balçiçek haber önünden 13.00'e alınınca tutmuştu belki fulya'ya da yarar.

Ama kanal bu değişikliği yaparsa, kadir haber önü esra karşısında ne yapar işte orası meçhul, yaşayıp göreceğiz...

Müge ve Esra her zaman geçer reytinglerde 1.olur.Yıllardan beride öyle oldu.Kim çıkarsa çıksın Müge Esrayı geçemezler.Didem'eden hariç