Teşekkürler. Zaten paramparçayım.@Dosi bugün hikayede seni paramparça edeceğim....
Gönder gelsin...
Teşekkürler. Zaten paramparçayım.@Dosi bugün hikayede seni paramparça edeceğim....
Geçer dosii geçeeeer Allah geçmeyecek dert vermesin.Teşekkürler. Zaten paramparçayım.
Gönder gelsin...
Ben kaç kere ölümün eşiğinden döndüm sen ne diyorsun... Bebekliğimde bile kefeni yırtmış biriyimGeçer dosii geçeeeer Allah geçmeyecek dert vermesin.
Bir ara sana neredeyse ölümle sonuçlacak mide ağrımı anlatam![]()
Anlat biraz nasıl olduBen kaç kere ölümün eşiğinden döndüm sen ne diyorsun... Bebekliğimde bile kefeni yırtmış biriyim![]()
Bana özelden anlat o zaman merak ettim...Burda ulu orta yazamamtanıdık birileri bu konuyu görürlerse anlarlar ben olduğumu
biraz dile düşmüş olay
![]()
Para Para'nın mıNeyse @xdragxx yeni bölüm ne zaman olsun?![]()
Mide rahatsızlığının en büyük düşmanı yoğurt süt içecekleri. Ucuz atlatmışsın.Bana özelden anlat o zaman merak ettim...
Benim mide hikayem çok absürt. 3 sene önce falan bozuk süt içmişim sonradan anladım tabii... O gün de Erzurum festivali mi ne vardı uuuuuu biraz doğu yemekleri yiyem diye gittim ama metroda bayılacak gibi oldum.
Neyse metrodan çıktım buluştum arkadaşla. Bir bardak ayran içeyim kendime gelirim dedim içtim daha kötü oldu. Lavobaya gittim anladın zatenNeyse şimdi daha iyi olmuştur rahatlamışımdır dedim aradan 10 dakka geçti bir dahaaaa. Sonra baktım olacak gibi değil ben eve dönüyorum dedim.
Yine metroya indim orada da bayılacak gibi oldum zor çıktım. Taksiye bindim eve geçtim evde de 3-4 kez tekrarladım aynı olayı...
Ertesi gün de 2-3 kez. Çok tuhaftı
------
Para Para'nın mı![]()
Yes yarın olsunMide rahatsızlığının en büyük düşmanı yoğurt süt içecekleri. Ucuz atlatmışsın.
Hayır programımızın![]()
Yarın uygun olacakmısın? Daha kura çekmedikYes yarın olsun
Ondan da kaçamayacaksın bugüüüüüün.
En kötü bu saatlerde olurum yineYarın uygun olacakmısın? Daha kura çekmedik
Sen kutu değer parasını yap @BARON男爵
Ben de kişiyi çekerim![]()
Bu saatler miEn kötü bu saatlerde olurum yine
Bugün seni büyük bir sürpriz bekliyor mosi....
Bu saatler dediğim 8-9 gibi yahu. Ok ok zaten saldık iyice salmaBu saatler miozaman kalsın. Acelesi yok
haftasonuna atalım. Bence Cuma günüde meşgul olursun
Aman param gidecek. Mutsuz olacağım. Bu mu sürpriz![]()
Perşembe ve ben... Neyse hastalık kontenjanından oluruz belkiBu saatler dediğim 8-9 gibi yahu. Ok ok zaten saldık iyice salma![]()
Sen önce yarışmacıyı çekPerşembe ve ben... Neyse hastalık kontenjanından oluruz belki
İyi tamam hadi kutu değer paralarını çekbakalım yarışmacıya uygun olacak mı
![]()
İyi tamam bekle çekmeye gideyimSen önce yarışmacıyı çekBen kutu değerini gece falan çekem de sürpriz olsun
![]()
Şimdilik bir planım yok gibi.
Kurada mı çıktım? 😱 Şaşırtıcı.
Aynen, bu kez sen çıktınKurada mı çıktım? 😱 Şaşırtıcı.Tamamdır.
Bu arada, durum bildirimi sürekli gelmesin diye yazmadım, geçmiş olsun.![]()