Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 7.Hafta Sona Erdi🍒

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burda ulu orta yazamam :A tanıdık birileri bu konuyu görürlerse anlarlar ben olduğumu :A biraz dile düşmüş olay :A
Bana özelden anlat o zaman merak ettim...
Benim mide hikayem çok absürt. 3 sene önce falan bozuk süt içmişim sonradan anladım tabii... O gün de Erzurum festivali mi ne vardı uuuuuu biraz doğu yemekleri yiyem diye gittim ama metroda bayılacak gibi oldum.
Neyse metrodan çıktım buluştum arkadaşla. Bir bardak ayran içeyim kendime gelirim dedim içtim daha kötü oldu. Lavobaya gittim anladın zaten :A Neyse şimdi daha iyi olmuştur rahatlamışımdır dedim aradan 10 dakka geçti bir dahaaaa. Sonra baktım olacak gibi değil ben eve dönüyorum dedim.
Yine metroya indim orada da bayılacak gibi oldum zor çıktım. Taksiye bindim eve geçtim evde de 3-4 kez tekrarladım aynı olayı...
Ertesi gün de 2-3 kez. Çok tuhaftı :A
------

Neyse @xdragxx yeni bölüm ne zaman olsun? :A
Para Para'nın mı :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bana özelden anlat o zaman merak ettim...
Benim mide hikayem çok absürt. 3 sene önce falan bozuk süt içmişim sonradan anladım tabii... O gün de Erzurum festivali mi ne vardı uuuuuu biraz doğu yemekleri yiyem diye gittim ama metroda bayılacak gibi oldum.
Neyse metrodan çıktım buluştum arkadaşla. Bir bardak ayran içeyim kendime gelirim dedim içtim daha kötü oldu. Lavobaya gittim anladın zaten :A Neyse şimdi daha iyi olmuştur rahatlamışımdır dedim aradan 10 dakka geçti bir dahaaaa. Sonra baktım olacak gibi değil ben eve dönüyorum dedim.
Yine metroya indim orada da bayılacak gibi oldum zor çıktım. Taksiye bindim eve geçtim evde de 3-4 kez tekrarladım aynı olayı...
Ertesi gün de 2-3 kez. Çok tuhaftı :A
------

Para Para'nın mı :A
Mide rahatsızlığının en büyük düşmanı yoğurt süt içecekleri. Ucuz atlatmışsın.

Hayır programımızın :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Niye şaşırdın ki yarışmayı %80 ben sunuyorum zaten :A Arka planda organizeyi dosi yapıyor :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...