Gelecek haftaya da misafirim var NDMDKCKZKFKGŞimdi değil be, gelecek haftalarda.
Gelecek haftaya da misafirim var NDMDKCKZKFKGŞimdi değil be, gelecek haftalarda.
25 Ağustos'ta yoksa birlikte yarışalım.Gelecek haftaya da misafirim var NDMDKCKZKFKG
Olur bana uyar cnm şaka yaptım tek bugünlük misafirim var onlarda gider 1 2 saate zaten ama 25 ağustos çok geç değil mi25 Ağustos'ta yoksa birlikte yarışalım.
Beni oraya attılar ta. Benim elimde olan bir şey değil.Olur bana uyar cnm şaka yaptım tek bugünlük misafirim var onlarda gider 1 2 saate zaten ama 25 ağustos çok geç değil mi
En son başvurunu yaparsan olacağı bu, hemen beni suçlu bulma. İsterseniz yarışmamızın olmadığı bir güne çekeriz.Beni oraya attılar ta. Benim elimde olan bir şey değil.
Olabilir, hatta güzel olur.En son başvurunu yaparsan olacağı bu, hemen beni suçlu bulma. İsterseniz yarışmamızın olmadığı bir güne çekeriz.
Hep pazartesi geliyor sizin misafirler galiba😉Gelecek haftaya da misafirim var NDMDKCKZKFKG
Ne zaman istiyorsunuz söyleyin, isteyen herkese geçelim şimdi tek size yaparsak ayıp olur ama herkesin kabul etmesi gerkeir.@slhttnmtl @Mircan Saye torpil geçin bize
Nasıl bir torpi geçecek mişiz anlamadımNe zaman istiyorsunuz söyleyin, isteyen herkese geçelim şimdi tek size yaparsak ayıp olur ama herkesin kabul etmesi gerkeir.
İstedikleri zamana çekicez yarışmayı, ama makul bir zaman olması gerekiyor.Nasıl bir torpi geçecek mişiz anlamadım
Sen ne zaman dersen biz o güne hazırız. Sadece MS sonuç gecesine denk gelmesin yeter.Ne zaman istiyorsunuz söyleyin, isteyen herkese geçelim şimdi tek size yaparsak ayıp olur ama herkesin kabul etmesi gerkeir.
------
@781Ens napıyoruz geçelim mi son etaba?
GeçelimNe zaman istiyorsunuz söyleyin, isteyen herkese geçelim şimdi tek size yaparsak ayıp olur ama herkesin kabul etmesi gerkeir.
------
@781Ens napıyoruz geçelim mi son etaba?
Ben size 25 Ağustos'u buluverdim ya. Önemli kritlerler önüne geçtiğiniz yarışmacı kabul edecek ve 2 gün üst üste yapmamak adına anladın işte.Sen ne zaman dersen biz o güne hazırız. Sadece MS sonuç gecesine denk gelmesin yeter.
Pazartesi - Çarşamba belirlediklerinizi, Salı'ya da bizi koyun.Ben size 25 Ağustos'u buluverdim ya. Önemli kritlerler önüne geçtiğiniz yarışmacı kabul edecek ve 2 gün üst üste yapmamak adına anladın işte.
Bu etapta 6 kartımızın arkasında 10, 4 kartımızın önünde 20 puan var ve sen istediğini seçiyorsun, arkasındaki sayı kadar da puan alıyorsun. Cevap bana renk olarak mı geldi sayı olarak mı bilmiyorum ama her şeye karşı üst en sol 1, sağ en alt da 10. kartımız oluyor.Geçelim
Hayır salı olmaz, 1 gün ara olması lazım. Canım mı çıksın.Pazartesi - Çarşamba belirlediklerinizi, Salı'ya da bizi koyun.