Çok ifşa etme detaylarİlham geldi başlayım bu gece yazmaya. Her gece 1 part yazayım ve pazar bitsin...
Çok ifşa etme detaylarİlham geldi başlayım bu gece yazmaya. Her gece 1 part yazayım ve pazar bitsin...
İfşa değil ki konuda yazacam part part sonra ayrı konu açarızÇok ifşa etme detaylar![]()
Gece gece yaktık yine yanan bizler olacağız gibi ah ah...İfşa değil ki konuda yazacam part part sonra ayrı konu açarız
------
@Dosi İstanbul'da lüks bir villada yaşamaktadır. Aslında bu hayatı onun için de oldukça yenidir. Çünkü 5 sene önce çok ciddi bir şekilde kendisine hiç tanımadığı bir akrabasından miras kalmıştır. Miras eline geçer geçmez @Dosi ilk iş olarak lüks bir araba almıştır. Dosi'nin bu dönemde çevresi de değişmiştir. Daha öncesinde arkadaşları olan @Tolstoyevski ve @xdragxx ile arası eskisi gibi değildir. Bunun yerine daha sosyete arkadaşları vardır.
Günün birinde @Tolstoyevski Dosi'den iş istemiştir. Çünkü artık İstanbul'da geçinemez bir hale düşmüştür. @Dosi bunun sonucunda @Tolstoyevski'yi özel şoförü olarak işe almıştır. Tolstoyevksi bu şoförlük işinde @Dosi'nin değişimini daha yakından görmektedir ve bu durumdan rahatsız olmaktadır. Bunun üzerine @xdragxx'e bu konuyu açar. xdragxx de bu durumun oldukça doğal olduğunu söyler ve bir planı olduğunu belirtir.
xdragxx bir gün @Dosi'nin yanına giderek ona da bir iş vermesini ister. @Dosi içinden ben hayır kurumu muyum dese de eski arkadaşı olduğu için xdragxx'i de villasının kapıcısı yapmıştır. Böylece Tolstoyevksi ve xdragxx, Dosi'nin evinin içine girmiş olur. Bakalım eski arkadaşları olan Dosi'nin hayatında ne tür değişiklikler olmuştur.
O kadar parası var bir dükkan açıp başına koyayım demek yok. Anca şoför, kapıcı yapGece gece yaktık yine yanan bizler olacağız gibi ah ah...
@Dosi ne paragöz kadınsın be...Köle gibi çalıştır anca...
@Dosi İstanbul'da lüks bir villada yaşamaktadır. Aslında bu hayatı onun için de oldukça yenidir. Çünkü 5 sene önce çok ciddi bir şekilde kendisine hiç tanımadığı bir akrabasından miras kalmıştır. Miras eline geçer geçmez @Dosi ilk iş olarak lüks bir araba almıştır. Dosi'nin bu dönemde çevresi de değişmiştir. Daha öncesinde arkadaşları olan @Tolstoyevski ve @xdragxx ile arası eskisi gibi değildir. Bunun yerine daha sosyete arkadaşları vardır.
Günün birinde @Tolstoyevski Dosi'den iş istemiştir. Çünkü artık İstanbul'da geçinemez bir hale düşmüştür. @Dosi bunun sonucunda @Tolstoyevski'yi özel şoförü olarak işe almıştır. Tolstoyevksi bu şoförlük işinde @Dosi'nin değişimini daha yakından görmektedir ve bu durumdan rahatsız olmaktadır. Bunun üzerine @xdragxx'e bu konuyu açar. xdragxx de bu durumun oldukça doğal olduğunu söyler ve bir planı olduğunu belirtir.
xdragxx bir gün @Dosi'nin yanına giderek ona da bir iş vermesini ister. @Dosi içinden ben hayır kurumu muyum dese de eski arkadaşı olduğu için xdragxx'i de villasının kapıcısı yapmıştır. Böylece Tolstoyevksi ve xdragxx, Dosi'nin evinin içine girmiş olur. Bakalım eski arkadaşları olan Dosi'nin hayatında ne tür değişiklikler olmuştur.
Paragöz olan siziniz. Paramı duyunca hemen geldiniz ve plan yapıyorsunuz. Paramı alacaksınız. Beni rahat bırakın beGece gece yaktık yine yanan bizler olacağız gibi ah ah...
@Dosi ne paragöz kadınsın be...Köle gibi çalıştır anca...
YuuuuuuhParagöz olan siziniz. Paramı duyunca hemen geldiniz ve plan yapıyorsunuz. Paramı alacaksınız. Beni rahat bırakın be
Ehliyet alsaydın şöför yapardıkO kadar parası var bir dükkan açıp başına koyayım demek yok. Anca şoför, kapıcı yapSeninki yine zevkli iş benimki sabah akşam bakkala gitmek...
2 tane şoförü ne yapacan be koca villada teksin zaten bir de arada züppe arkadaşların geliyor işteEhliyet alsaydın şöför yapardık![]()
İki tane şöforü ne yapacaksın yoksa beni mi kapı dışarı edeceksin o haldeEhliyet alsaydın şöför yapardık![]()
2 tane şoförü ne yapacan be koca villada teksin zaten bir de arada züppe arkadaşların geliyor işte![]()
Biriniz arkadaşlarla buluşma partiye gidilen arabayı, diğeride alış veriş'e gidilen arabayı sürerİki tane şöforü ne yapacaksın yoksa beni mi kapı dışarı edeceksin o halde![]()
Uykun cidden gelmiş senin anlaşılanBiriniz arkadaşlarla buluşma partiye gidilen arabayı, diğeride alış veriş'e gidilen arabayı sürer![]()
Neyse yorum yok senaryo zaten aklımdaBiriniz arkadaşlarla buluşma partiye gidilen arabayı, diğeride alış veriş'e gidilen arabayı sürer![]()
Aynen uyusun yoksa senaryoyu değiştirmek zorunda kalacağımUykun cidden gelmiş senin anlaşılan😡 @xdragxx
Aynen ama mantıklıUykun cidden gelmiş senin anlaşılan😡 @xdragxx
Aman olacağı belli, paramı elimden alacaksınız. Bari bu hikayede hırsız olma aydragNeyse yorum yok senaryo zaten aklımdaÇok şaşıracaz bu senaryoda çooooooook
------
Aynen uyusun yoksa senaryoyu değiştirmek zorunda kalacağım![]()
Ok ok. Her hikaye aynı yere gidecek sanıyon sen deAynen ama mantıklıunutmayın krlterde 2 araba demiştim
Aman olacağı belli, paramı elimden alacaksınız. Bari bu hikayede hırsız olma aydrag![]()
Okadar kriter dedik. Mutlu edinOk ok. Her hikaye aynı yere gidecek sanıyon sen de![]()
Deli eyliyorsun.Ozaman çaktırmayalım. Öyle yaptım say![]()
Pazar günü sınavım var, bu ara çok online olamıyorum.
Bu hafta @xdragxx 'te yoğun gibi, ben de herzaman ki gibi hastaPazar günü sınavım var, bu ara çok online olamıyorum.![]()