HAYIR de.Hamdiiii çok değişik bir adam120.000 veriyor bu tabloya cevabın belli bence...
HAYIR de.Hamdiiii çok değişik bir adam120.000 veriyor bu tabloya cevabın belli bence...
Tabiki yokum 20bin için değmez.Hamdiiii çok değişik bir adam120.000 veriyor bu tabloya cevabın belli bence...
7'yi açtık7 veya 16 geçiyor içimden ama mavi kalmadığı için ne çıkar kırmızılardan bilmiyorum... @The_Erinch
Listede yoktu yanında para değeri, işinizi iyi yapın be.7'yi açtık![]()
İyi burada bari üzmemişim abimiKlasik o
------
@Dosi bu ne skljgjklsgjkljklsjklgkljskl
@Gerekli24 kutusunda 1 TL vardı. Totem yapıyorsan güzel totem
Teklife son 5
Hamdiiii çok değişik bir adam120.000 veriyor bu tabloya cevabın belli bence...
Yokuuuuuuuum diyoooooooooor. O zaman 2 kutu daha açacağız. Yine teklif hoşumuza gitmezse ya kendi kutumuza gidecez ya da arkadaşımızın kutusunu alacağız başlayalım.Tabiki yokum 20bin için değmez.
Yoo varListede yoktu yanında para değeri, işinizi iyi yapın be.![]()
Kralsın.
Yok bira fabrikası açacağım demişti kuliste bana ama @Dosi duymasın :SVestele rakip olacakmış di mi @The_Erinch![]()
Yeni ekledin aptal yok karşında.Yokuuuuuuuum diyoooooooooor. O zaman 2 kutu daha açacağız. Yine teklif hoşumuza gitmezse ya kendi kutumuza gidecez ya da arkadaşımızın kutusunu alacağız başlayalım.
------
Yoo var![]()
Vay vay, geriye ya @Araf ya @Emre Ozansoy
Sırf bana düşman kesilsin diye değer değişimi yaptın...@serhatt yaktın abini 500.000 TL vardı...
Teklif öncesi son kutu...
Ulam ağzımda kini hömkürdüm gülerken evdeYok bira fabrikası açacağım demişti kuliste bana ama @Dosi duymasın :S![]()
Bakalım hangisini açacak.. Kritik yerdeyiz.Vay vay, geriye ya @Araf ya @Emre Ozansoy
Kutunda da zaten kırmızı olduğu kesin. Sonunu çok merak ediyorum![]()
@Dosi de şahitSırf bana düşman kesilsin diye değer değişimi yaptın...
Yahu zaten hepsi kırmızı. TakılmaSırf bana düşman kesilsin diye değer değişimi yaptın...
Ooo fena bir kutu açmamışım abime kıyak geçmişim...