Sen genelde başlarda yanılıp sonlara kalınca nokta atışı yapansın. Bakalım bugün zincir kırılacak mıSon haftalarda kırmızı açtım, ama bu hafta mavi açacağım gibi.![]()
Sen genelde başlarda yanılıp sonlara kalınca nokta atışı yapansın. Bakalım bugün zincir kırılacak mıSon haftalarda kırmızı açtım, ama bu hafta mavi açacağım gibi.![]()
11 diyelim bakalım @Dosi Uğurlu gelsin bakalım bize HarryŞarkım var recap bulmam lazım
Yazdım ya üstte bu hafta sana da uğurlu gelirim![]()
Bir şey yapmazsanız evet. (!)Sen genelde başlarda yanılıp sonlara kalınca nokta atışı yapansın. Bakalım bugün zincir kırılacak mı![]()
Son kararın mı peki?11 diyelim bakalım @Dosi Uğurlu gelsin bakalım bize Harry
Her çiçeğe konalım ; en güzel bal kimde@The_Erinch herkesten fikir alıyor. Bakalım kararı ne olacak![]()
He biz de sana kafayı taktık zatenBir şey yapmazsanız evet. (!)![]()
Bak ne güzel itiraf ettin.He biz de sana kafayı taktık zatensen başlarda açılırsan müdahale ediyoruz. Sonlara kalırsan kaderle baş başa
![]()
Aynen. Bugün gerçekleri haykırma günüBak ne güzel itiraf ettin.![]()
İnşallah.
Sayın Gs'li dostum sırf senin başın yanmasın diye az para kazandı, çok yüce gönüllü bir insan...Ben bugün hiç tüyo vermeyeceğim@Maskeli Fedai nedeni ile @xdragxx haklı olarak bana kızdı
neyseli Maskeli seni dinledi de ucuz atlattım
![]()
Ondan kötü olamayacağım kesin de beraberlik ihtimali var maalesef.
Hadi son kararın var mı
11Hadi son kararın var mıhangi kutu numarası son kararın?
![]()
Sen yarışınca ben onun ruhu duymadan tüyolar veririm sana merak etmeSayın Gs'li dostum sırf senin başın yanmasın diye az para kazandı, çok yüce gönüllü bir insan...@Maskeli Fedai
Aykut hocam da kızmasın, hiç tüyo verilmeden de olmaz şimdi.@xdragxx
Daha önce büyük tartışma yaşadık.
Ne büyük ne küçük orta hissediyorum@Zeyno kutun yok ama seyirci olarak 11 hakkında ne hissediyorsun
Asana kurban @slhttnmtl ❤️