Lionel Messi'nin Yeni Takımı Belli Oldu!

Utku yoldaşımız ardı arkasına fırlatmış zehirli okları sayın Gs’li dostum. :A Hayır işin kötüsü başta @MEnes olmak üzere tüm Messi’ciler delirecek şimdi, sağa sola uzun uzun mesajlar yazmaya başlayacaklar. :A
Hemen de kaçmış forumdan pis kütük.. :A @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Kanımı dondurdun kütük.. @Sherlock @MEnes

Utku yoldaşımız ardı arkasına fırlatmış zehirli okları sayın Gs’li dostum. :A Hayır işin kötüsü başta @MEnes olmak üzere tüm Messi’ciler delirecek şimdi, sağa sola uzun uzun mesajlar yazmaya başlayacaklar. :A
İstediği kadar delirip yazsınlar sağa sola. Göreceğiz ne olacağını. Pusuya yatıp bu Petrol zenginlerini eleyecek takımı heyecanla bekliyor olacağım :A
------

Ah be... Messi'nin GS ile anlaştığını hayal ediyorum da... Havalanında şöyle beklediğimizi... Saçım beyazladı hayalin güzelliğinden... 🚬🚬 @Sherlock @MasacRE @Maskeli Fedai

Sen hayal kurma bence. Hayal kurmanın da bir sınırı olur bir yerde, böyle hayal mi olur :A

İstediği kadar delirip yazsınlar sağa sola. Göreceğiz ne olacağını. Pusuya yatıp bu Petrol zenginlerini eleyecek takımı heyecanla bekliyor olacağım :A
------

Sen hayal kurma bence. Hayal kurmanın da bir sınırı olur bir yerde, böyle hayal mi olur :A
Sakın tek bir söz daha söyleme yoksa Messi'nin yanına Ronaldo'yu da eklerim...

• İlginç
Reactions: MasacRE
Şaka maka PSG, Los Galacticos sonrası tarihin en güçlü takımını kurdu. Bu takımda CL alamazsa PSG kapatsın kulübü. CL için o kadar yatırım yapan Pep hocamın keli şimdi sinirden kıpkırmızı olmuştur.

Neymar - Mbappe - Messi

Messi, Barcelona'dan ayrılıp kaliteli üçlüyü yeniden bulmuş oldu ve Neymar ile yeniden buluştu. Santrafor da son derece bitirici. Üstüne stoper olarak Ramos alındı, orta sahaya da Wijnaldum. Di Maria da var takımda. Ramos ile Di Maria yeniden buluşmuş oldu; Messi ile de Neymar.

PSG inanılmaz bir kadro kurdu ama tek sorun var, o da teknik direktör. Keşke daha iyi bir teknik direktör olsaydı. Tabii her şeye rağmen bu kadro, bu lige çok fazla.

Neymar - Mbappe - Messi

Messi, Barcelona'dan ayrılıp kaliteli üçlüyü yeniden bulmuş oldu ve Neymar ile yeniden buluştu. Santrafor da son derece bitirici. Üstüne stoper olarak Ramos alındı, orta sahaya da Wijnaldum. Di Maria da var takımda. Ramos ile Di Maria yeniden buluşmuş oldu; Messi ile de Neymar.

PSG inanılmaz bir kadro kurdu ama tek sorun var, o da teknik direktör. Keşke daha iyi bir teknik direktör olsaydı. Tabii her şeye rağmen bu kadro, bu lige çok fazla.
Bu sene ligde fark atması ve şlde en kötü yarı final görmesi lazım yoksa benim gözümde başarısızdır.

• Beğendim
Reactions: Araf
Bu sene ligde fark atması ve şlde en kötü yarı final görmesi lazım yoksa benim gözümde başarısızdır.
Ramos'u, Wijnaldum'u ve en sonunda da Messi'yi aldılar. Takım buna rağmen Lille gibi sürpriz bir takımı şampiyon yaparsa sorun vardır. En azından ligde fark atarak şampiyon olması lazım. Şampiyonlar Ligi de önemli tabii, orada da farkını ortaya koyması lazım. Pochettino'nun üzerinde de çok büyük bir baskı olacaktır. PSG'nin kadrosu önceki sezonlardan da kat be kat daha iyi hale geldi.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Adamsın lan Messi :A City gibi leş bir takıma gitseydi silerdim tamamen kendisini :A

images (47).jpeg