@Emre Ozansoy @xemrexxx @eskici @slhttnmtl @Zeyno @Angelica @Maskeli Fedai @Tolstoyevski Sunucunun tacizi varrr 😁😁😁😁😁
@Emre Ozansoy @xemrexxx @eskici @slhttnmtl @Zeyno @Angelica @Maskeli Fedai @Tolstoyevski Sunucunun tacizi varrr 😁😁😁😁😁
Şuan benim yaptığım hareket gibi oldu bu da amaTrip denildiği vakit akla sen gelirsin de neyse![]()
Öyle dersen trip yemen doğal ama...Şuan benim yaptığım hareket gibi oldu bu da ama![]()
TripxxÖyle dersen trip yemen doğal ama...
Mantı demişti @TolstoyevskiMerhaba sayın yetkililer (@Dosi , @xdragxx @Tolstoyevski ) bugünkü yemeği öğrenmek için gelmiştim.😊 (Umarım bol etli bir yemek değildir. )🤗
GıcıkxxGıcıksi
Ya tam benlikmiş bugün çok teşekkür ederim @Tolstoyevski . Artık birkaç tabak bana ayırırsınız.😊Mantı demişti @Tolstoyevski![]()
O biraz zor@Tolstoyevski Bir martini alayım, ayran şişesinde 😁😁😁😁😁
Hatları sıklaştırın 😃🤭😃🤭 @Zeyno @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @Dosi @Maskeli Fedai 👊👊👊aaa izin vermeyiz abim merak etme sen @xdragxx
Dotripsiiiiiiiiiiiiii
Tripsi zaten sabar gurubun taktığı lakap. Do olmadıDotripsiiiiiiiiiiiiii
Çift doz biontech aşım var, uygun mu 😃😃😃O biraz zorprogram sonrası paranla nerde kafa bulursan bul ama programa herşey kontrollü geliyor. Yarışmacılarda Covid / alkol testi yaparak geliyorlar
@xdragxx @Tolstoyevski
@xdragxx seni zorlayacak belliÇift doz biontech aşım var, uygun mu 😃😃😃
Hangi takım elbisemi giysem acaba Parisden aldığım mı yoksa Londradan mı 🤭🤭🤭 @Zeyno @Angelica @slhttnmtl @eskici @xemrexxx @Tolstoyevski 😎
Ruhumuz Michael Jackson@xdragxx seni zorlayacak bellitakım elbise giyme. Spor birşeyler giy. Bol para alınca dans edersin belki
![]()
Do var mıydı başta yoookTripsi zaten sabar gurubun taktığı lakap. Do olmadı![]()
Yoktu ama güzel durmadıDo var mıydı başta yoook
Do re mi fa sol la si tripçi mosiiiiiiiiiiiiiiiYoktu ama güzel durmadıdotrip desen neyse
![]()