- Reaksiyon puanı
- 39,954
- Puanı
- 1,061
- Web Sitesi
- www.ataturkungencligehitabesi.com
Yok yahu ikisinin de puanı aynı yerde olacak işte. Öyle olursa ben de katılmam senin gibi hayır diyen olarak. Lig ayrı Şl çok ayrı. Oldu olacak diğer Avrupa liglerini de ekleyelim.Galiba başta durum öyleydi ama iki ayrı olunca sen katılırsın belki bana 1 tane yeter
------
3. Seçenek onu gösteriyor
Ben şu bonus sorularında bile çok fazla seçenek olunca zorlanan biriyim. Bide ŞL yapamam. Ben tek konu ama 2 ayrı tablo paylaşımı olarak sanmıştım.Yok yahu ikisinin de puanı aynı yerde olacak işte. Öyle olursa ben de katılmam senin gibi hayır diyen olarak. Lig ayrı Şl çok ayrı. Oldu olacak diğer Avrupa liglerini de ekleyelim.
Kafa karışıklığını geç konunun adı bile Süper Lig Tahmin sezonu İkisinin aynı yerde olması saçma.Ben şu bonus sorularında bile çok fazla seçenek olunca zorlanan biriyim. Bide ŞL yapamam. Ben tek konu ama 2 ayrı tablo paylaşımı olarak sanmıştım.
Geçen senede hayır demiştim. Kafam karışır
Başlığa ŞL eklemesi ayarlanır o kolay Osm'de lig ve kupa maçları olarak düşün ama tabi ortak puan olmaz.Kafa karışıklığını geç konunun adı bile Süper Lig Tahmin sezonu İkisinin aynı yerde olması saçma.
Tamam ekleyin o zaman Lig ve kupa olayıyıyla alakası yok ki. Orda aynı ülkenin lig ve kupası olayı var. Burada Türkiye ligi ve Şl'nin neyi ortak?Başlığa ŞL eklemesi ayarlanır o kolay Osm'de lig ve kupa maçları olarak düşün ama tabi ortak puan olmaz.
Yani ben hayır dedim diyede beni oyunbozan olarak algılamasınlsr sonuçta yine konu ile ilgilenip görevimi yapacağım. 30 küsür kişi katılmış. Ben olmasam da olur.
Onuda görelim sonra karar veririz. Benlm tavrım netTamam ekleyin o zaman Lig ve kupa olayıyıyla alakası yok ki. Orda aynı ülkenin lig ve kupası olayı var. Burada Türkiye ligi ve Şl'nin neyi ortak?
Neyse bence millet ŞL de olsun diye evet demiştir. Çoğunluğun ikisinin aynı etkinlikte aynı puanda olmasına evet diyeceğini sanmıyorum.
Benim de net. İnsanların görüşüne saygım var ama olmam benOnuda görelim sonra karar veririz. Benlm tavrım net
@Angelica ankete niye evet dedin?
Lig maçlarınıda takip etmiyorsun. Şampiyonlar Liginide atarım diyorsun yaniEklensin istedim işte
Lig maçlarınıda takip etmiyorsun. Şampiyonlar Liginide atarım diyorsun yani
Benim yerimede yap ozaman Türk ligi bana yeterTahmin yapacam takip ederim artık
Hayır gayet tabiii anladım.@12.Adam beğendiğine göre o da olayı anlamadan evet diyenlerden
Yani lig ve şl'nin aynı anda olmasını ve iki etkinliğin de tek yerde toplanıp puanın öyle hesaplanmasını istiyorsunHayır gayet tabiii anladım.
Benim yerimede yap ozaman Türk ligi bana yeter
@Angelica olayın özeti buYani lig ve şl'nin aynı anda olmasını ve iki etkinliğin de tek yerde toplanıp puanın öyle hesaplanmasını istiyorsun
Niye o zaman mesajımı beğendin
Dert değil geri alırım.Yani lig ve şl'nin aynı anda olmasını ve iki etkinliğin de tek yerde toplanıp puanın öyle hesaplanmasını istiyorsun
Niye o zaman mesajımı beğendin
@Angelica olayın özeti bu