He önce ŞL dahil olsunmu diye soruldu. Evet çoğunlukta zaten ve sonrada türk ligi ayrı, Şl ayrı mı puanlansın yoksa hepsi bir olup karma mı yarışılsın diye anket yapılırE Ben böyle anladığım için evet dedim işte öyle olmayacakmı yani![]()
He önce ŞL dahil olsunmu diye soruldu. Evet çoğunlukta zaten ve sonrada türk ligi ayrı, Şl ayrı mı puanlansın yoksa hepsi bir olup karma mı yarışılsın diye anket yapılırE Ben böyle anladığım için evet dedim işte öyle olmayacakmı yani![]()
Ben anlamıştım zaten bilerek evet dedim.Ya zaten anketi oylayanların yarısından çoğu bile durumu anlamadığı için evet demiştir. Millet durumu bilse evet demez bu duruma.
Aferin sanaBen anlamıştım zaten bilerek evet dedim.
Peki sen neden ayrı bir kicktipp açılmasını isterdin?Aferin sana
Süper Lig başka ŞL başka çünküPeki sen neden ayrı bir kicktipp açılmasını isterdin?
Puan olarak aynı amaSüper Lig başka ŞL başka çünkü![]()
Olmaması lazım işte standartlar çok farklıPuan olarak aynı ama![]()
Standardın Nesi farklı ?Olmaması lazım işte standartlar çok farklı![]()
Niye açıklamaktan kaçınıyorsun?Boşver![]()
He önce ŞL dahil olsunmu diye soruldu. Evet çoğunlukta zaten ve sonrada türk ligi ayrı, Şl ayrı mı puanlansın yoksa hepsi bir olup karma mı yarışılsın diye anket yapılırçoğunluk ne denirse o
karma olursa ben tahmin yapmayacağım
seyirci olurum.
Yok ondan değil, biz tahmin yapanlar için çok fazla olur gibiTamam ona göre karar veririz o zamankarma sizin için zor olursa ayrı yapılsın o zaman
![]()
Yok ondan değil, biz tahmin yapanlar için çok fazla olur gibiben TR ligi isterim. Avrupa ŞL kafa yormak istemiyorum tahmin yaparken
@Zeyno ile hemen oylamışsınızAynen şimdi düşündümde ikisi olunca çok olacak tahmin etmesi kolay olmayacak![]()
Ya şimdi kardeşim Euro 2020 gibi olacak böyle de. Hani şampiyonun kim olacağı bile muamma. Hatta kimin tur atlayacağı da muamma. Bence Süper Lig'den bile zor bir etkinlik.Duyuru:
Süper Lig'de bu sezon 38 hafta ve her hafta 10 maç olmak üzere toplam 380 maç oynanacaktır 9 ay boyunca. Bu sayının üstüne 125 küsür maç Şampiyonlar Ligi'ni de eklersek etkinliğe katılanların genel çoğunluğu yorulacağı ve bu da etkinliğin verimini düşüreceği için Şampiyonlar Ligi maçlarını Süper Lig etkinliğinden "bağımsız" olarak ayrı bir ek lig olarak kurmuş bulunuyoruz ve isteyen herkes katılabilir, istemeyen sadece Süper Lig tahminlerini yapmaya devam edebilir. ⚽☑
![]()
@Dosi @Tolstoyevski @pompy @bazinga @Sherlock @MEnes @The_Erinch @Sylvester @12.Adam @Gerekli24 @mesmeso @Polat Şaşmaz @Turkuazz @hayret bi şey @Doğan @Maskeli Fedai @slhttnmtl @xdragxx @HeisenBerg @secquin @A. Poyraz Bilgin @Angelica @BARON男爵 @XanTier @MasacRE @emreemreu @Ege Bartu @Zeyno @batuhankaralar
@BesaleT @Araf @Cervantes @DarkLegenD @hasanca
Bu zaten ek olarak öylesine ve anket sonucu talep üzerine açılmış bir olay ama asıl etkinliğe bir etkisi olmayacak, mühim olan ŞL maçlarını deneyelim amaçlıYa şimdi kardeşim Euro 2020 gibi olacak böyle de. Hani şampiyonun kim olacağı bile muamma. Hatta kimin tur atlayacağı da muamma. Bence Süper Lig'den bile zor bir etkinlik.![]()
Şampiyonlar Ligi tahminin kazanan sadece birinci için unvan verilir. Ah keşke Premier Lig için de açılsa. Premier Lig takipçilerinden talep gelir mi bilmem.Bu zaten ek olarak öylesine ve anket sonucu talep üzerine açılmış bir olay ama asıl etkinliğe bir etkisi olmayacak, mühim olan ŞL maçlarını deneyelim amaçlıZaten çok talep görmezse kapatırız ŞL’nin kepenklerini ama şimdiden 5 kişi katılmış, 10’u görürse idealdir.
![]()
Irlanda liginden yanayım ben @ArafŞampiyonlar Ligi tahminin kazanan sadece birinci için unvan verilir. Ah keşke Premier Lig için de açılsa. Premier Lig takipçilerinden talep gelir mi bilmem.![]()
Evet sadece birinciye verilir ama etiket ünvanı için katılımın biraz bol olması lazım, en azından 15 kişiyi geçerse daha sağlıklı olur yoksa 3-5 kişi içinden birinci olana ödül verilmesi zor işŞampiyonlar Ligi tahminin kazanan sadece birinci için unvan verilir. Ah keşke Premier Lig için de açılsa. Premier Lig takipçilerinden talep gelir mi bilmem.![]()