eTV MusicSurvivor (Sil Baştan) 10. Sezon 6. Hafta Sonuçları

Bu Haftaki Şarkılarını Nasıl Buldunuz?

• Beğendim

Oy: 17 63.0%
  • Fena Değil

Oy: 6 22.2%
  • Beğenmedim

Oy: 4 14.8%

• Kullanılan toplam oy
    27
  • Anket kapatılmış .
@Çiğdem
13 İzel
12 Candan
11 MFÖ
10 maNga
9 Merve
8 Teo
7 Edis
6 Tarkan
5 Mor
4 Hadise
3 Tuğba
2 Model
1 Pihanni
Sana bundan hediye ediyorum aklın yerine gelsin :A :A @Çiğdem

a.gif

Ben sana ne dedim @Tolstoyevski ulan yine final puanına çıkmışsın :A

Ağrı Dağı'na geldin, hoşgeldin. :A

Yok artık, Tarkan ne ara üstüme çıktı? 😱 @Tolstoyevski

İzmir bölgesi oyları geç açıklandı, başta korktuk ama Anadolu Ajansı taktiğiymiş meğer :A Daha kalelerimiz @MasacRE ve @Sherlock oyları açıklanmadı ama @Sherlock 'tan korkuyorum gerçi, @Maskeli Fedai gibi ihanet edebilir Tarkan'a.... 🚬

@MasacRE
14 Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği
13 Teoman - Uykusuz Her Gece
12 MFÖ - Olduramadım
11 Tarkan - Dön Bebeğim
10 Edis - Martılar
9 Candan Erçetin - Melek
8 Model - Ağlamam Zaman Aldı
7 Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız
6 Pinhani - Aşk Bir Mevsim
5 Hadise - Küçük Bir Yol
4 Serdar Ortaç - Sor
3 İzel - Bebek
2 maNga - Yine Yeni Yeniden
1 Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo

Ahahahahaha. :A Türk dizi tarihinin en efsane geri dönüşlerinden birisi bu, Efe'nin öldüğü bölüme kadar olan kısım en güzel dönemlerinden biriydi bence dizinin. :A Ben de senin Pinhani'yi seçmen yüzünden ne kadar özlediğimi fark ettim diziyi Özgür beyciğim, başlasak mı ne yapsak... :A
Güven'in Efe ve Aslı'yı karşılaştırması da efsaneydi. :A

Efe'nin döndükten sonra tekrar diziden çıkmasıyla hayal kırıklığına uğratsa da seviyorum. :A Bölümler çok uzun olmasa bir anda dalmayı düşünüyorum aslında. :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
İzmir bölgesi oyları geç açıklandı, başta korktuk ama Anadolu Ajansı taktiğiymiş meğer :A Daha kalelerimiz @MasacRE ve @Sherlock oyları açıklanmadı ama @Sherlock 'tan korkuyorum gerçi, @Maskeli Fedai gibi ihanet edebilir Tarkan'a.... 🚬
Ben senin kalen değil miyim sadece bir kere düşük verdim :A
Görelim, 8 puan üstüne havalara uçuyorum o derece. :A
O zaman uçuşa hazırlan :A

Ben sana dedim @kerem'in laflarına kanma, Küçük Bir Yol o kadar da iddialı bir şarkı değil diye. Benim şarkıma da elenebilirsin diyordu, iyi gidiyorum. Ne derse tersi çıkıyor. :A
kerem'in lafına kanmadım diyecektim tamam sen kullanmasaydın diyor gibi algıladım, zaten bana sardı kötülüğümü düşünüyormuş. :A Ama Top10'da çok zirvedeydi ya. :(

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Serdarcığımla uğraşırken yorulmussunuzdur kıyamadım :A :A :A
Serdar'ı elediğimiz gün biz de sana güzel bir keyif kahvesi ikram edeceğiz. :A @MasacRE @Maskeli Fedai
Hainlik bizim işimiz... :A