Hoşgeldin. Gözlerim seni aradı.Bu hafta şarkılara "İyi" dedim çünkü 2-3 şarkı hariç ciddi şekilde zorlandım.
Çember daraldıkça çok zorlanıyor insan.
Herkese Başarılar Diliyorum
Hoşgeldin. Gözlerim seni aradı.Bu hafta şarkılara "İyi" dedim çünkü 2-3 şarkı hariç ciddi şekilde zorlandım.
Çember daraldıkça çok zorlanıyor insan.
Herkese Başarılar Diliyorum
Umarım şutlanırsın dermişim iyi olan kazansın kardeşimBu cümleyi idrak edemiyorum![]()
Yuh, bu ne tilkilik.@Tolstoyevski bu hafta sevdiğim bir şarkıyla geldin, çok iyi bir puan verdim. Bakalım final puanı alıcak mısın![]()
O konuda biraz hak veriyorum. @EmreCan'ın müzik kulağı şaşırtıcı derecede çok iyi.![]()
Yok senin şarkı iyiydi ben genel olarak şarkıları orta buldum öyle çok beğendiğim şarkı da yoktu bu turda.Hayır ciddiyimHerkes canlı şarkılarla gelmiş benimkini ölü diye sevmezler diyorum da gerçi bu şarkı kaliteliydi ve hakkını da almıştı
![]()
Hayır şutlanırsın deyip ardından şarkıların süper demiştin deUmarım şutlanırsın dermişim iyi olan kazansın kardeşim
İşden geç çıkıyorum; eve gel; yemek ye..anca geldimHoşgeldin. Gözlerim seni aradı.![]()
Bu isim benim hiç aklımda yoktu. Jürimiz yine şaşırttı beni.Yapma be....
@xBUGRAx 'dan puan kırmıştım umarım elenmedi@Tolstoyevski ise normalde belki 5 puan daha fazla olurdu ama kısmet değilmiş.
Evet. Geçen haftakinin tam tersi yani.1 puan mı? 😱
Bilemem aynen öyle kardeşim aynenHayır şutlanırsın deyip ardından şarkıların süper demiştin deAynen öyle
![]()
Üzücü.Bu isim benim hiç aklımda yoktu. Jürimiz yine şaşırttı beni.
------
Evet. Geçen haftakinin tam tersi yani.![]()
Niye kandırayım?Umarım kandırmıyorsundur... Benim de sana puanım bu hafta seni ne üzer ne de çok mutlu eder cinsten rakip şarkılardan dolayı![]()
1 puan verdiğinden bahsediyorsun sanırım.1 isim var aklımda. @kerem
Olur mu olur. Bu sezon çok ballı çıktı.Kesin bir oyla Edis yırtar yine![]()
Güldüğüne göre sona dizdiğim hiç bir isim değilBu isim benim hiç aklımda yoktu. Jürimiz yine şaşırttı beni.
------
Evet. Geçen haftakinin tam tersi yani.![]()
Yok elenmez o kişi.... 2 puan verdiğim.1 puan verdiğinden bahsediyorsun sanırım.
------
Olur mu olur. Bu sezon çok ballı çıktı.@batuhankaralar
Diyebilirsin, senden o bile olmaz.Evet evet evethatta yine diyeyim mi
![]()
Şarkıcı kadında bi Esradaydı bide Zuhaldeydi------
Günah, çok kızacaktır bize eminim.![]()
Sunucumsu'ların her an oy değiştirebilme haklarına sahip olduklarını biliyor musun?Blöf yapma![]()
Yaşlı balığın nekadar canı var gözleri dışarda kalmıs zaten ölür gider vlla1 puan farkla elenen isim kim! Az sonra! 😱 @Çiğdem @The_Erinch @dreamy @Tolstoyevski @batuhankaralar @bazinga @xBUGRAx @denizz19 @Silinmiş Üye @Turkuazz @xBUGRAx
Benden çok daha iyisi oldu bileDiyebilirsin, senden o bile olmaz.![]()