Emre Ozansoy
Moderatör
Kabul etmeseydin keşke.Nihayet sen ve oyların da geldiğine göre sayım işlemine geçebiliriz.@Emre Ozansoy
Kabul etmeseydin keşke.Nihayet sen ve oyların da geldiğine göre sayım işlemine geçebiliriz.@Emre Ozansoy
Görende beni rakip sanacak, sunucuyum ben burada. Niye karalayayım, gerçekler bunlar.Öyle bi amacım yok, doğuştan gelenlerin özelliklerimin üstüne ekstra şeyler koymuyorum ama sen benim adımı karalamak için ne diyeceğini bilmiyorsun.![]()
Beni çabuk kovdurmak için yapıyorsun tabi ki.Görende beni rakip sanacak, sunucuyum ben burada. Niye karalayayım, gerçekler bunlar.![]()
Oylama kapandı. Ben gidip son işlemleri toparlayıp geliyorum. Bakalım bu hafta kimi şutlayacağız, bende merak ediyorum.Kabul etmeseydin keşke.![]()
37 sanırım.@kerem toplam kaç oy geldi?![]()
Kolay gelsin.Oylama kapandı. Ben gidip son işlemleri toparlayıp geliyorum. Bakalım bu hafta kimi şutlayacağız, bende merak ediyorum.@slhttnmtl @Alos @The_Erinch @Çiğdem @eskici
------
37 sanırım.![]()
Ben hatırlıyorum. Demiştim hatta sana.İlk 3 puan verdiklerim aklımda ama son 3 aklımda yokbakmakta istemiyorum. Bana sürpsiz olsun
![]()
Sen kafayı iyice yedin, elenince ne tepki vereceksin korkmuyor değilim.Beni çabuk kovdurmak için yapıyorsun tabi ki.Yoksa niye yalanları art arda sıralayıp bir de gerçek diyesin ki.
![]()
Teşekkürler. Azize'nin dediği gibi hadi tutmayın beni.Kolay gelsin.
Fena değil.![]()
Aa sunucumsunun üslubuna gel, kesin beni şutlayacaksınızOylama kapandı. Ben gidip son işlemleri toparlayıp geliyorum. Bakalım bu hafta kimi şutlayacağız, bende merak ediyorum.@slhttnmtl @Alos @The_Erinch @Çiğdem @eskici
------
37 sanırım.![]()
Aa bakın arkadaşlar kendi yaptıkları ortaya çıkmasın diye bana delirdin dedi, elenince dıştan hafif ama içten sert bir tepkiyle sizlere veda edeceğim.Ben hatırlıyorum. Demiştim hatta sana.
------
Sen kafayı iyice yedin, elenince ne tepki vereceksin korkmuyor değilim.
------
Teşekkürler. Azize'nin dediği gibi hadi tutmayın beni.![]()
İyidir iyi.@phoebebuffay bu hafta verdiğim oy sürpriz olacak senin için ama iyi mi kötü mü orasını demeyeyim![]()
Kolay gelsinOylama kapandı. Ben gidip son işlemleri toparlayıp geliyorum. Bakalım bu hafta kimi şutlayacağız, bende merak ediyorum.@slhttnmtl @Alos @The_Erinch @Çiğdem @eskici
------
37 sanırım.![]()
Oylarımı kıskanıyosun hain!!!!Kabul etmeseydin keşke.![]()
Ah tamam bir takım tarz olayıBen hatırlıyorum. Demiştim hatta sana.
------
Sen kafayı iyice yedin, elenince ne tepki vereceksin korkmuyor değilim.
------
Teşekkürler. Azize'nin dediği gibi hadi tutmayın beni.![]()
Aa sunucumsunun üslubuna gel, kesin beni şutlayacaksınız
Aa bakın arkadaşlar kendi yaptıkları ortaya çıkmasın diye bana delirdin dedi, elenince dıştan hafif ama içten sert bir tepkiyle sizlere veda edeceğim.![]()
@phoebebuffay bu hafta verdiğim oy sürpriz olacak senin için ama iyi mi kötü mü orasını demeyeyim![]()
İyidir iyi.![]()
Kolay gelsinben de çok merak ediyorum
![]()
Oylarımı kıskanıyosun hain!!!!
Başarılar herkese.![]()
1 puan farkla elenen isim kim! Az sonra! 😱 @Çiğdem @The_Erinch @dreamy @Tolstoyevski @batuhankaralar @bazinga @xBUGRAx @denizz19 @Silinmiş Üye @Turkuazz @xBUGRAxAh tamam bir takım tarz olayıama yinede hangisi hangi puan aklımda değil
![]()
Hoşbulduk iyi eğlenceler![]()
MusicSurvivor 10. sezon altıncı hafta aynı zamanda beşinci eleme haftası sonuçlarına hoşgeldiniz. Bildiğiniz üzere 18 yarışmacımızla bu serüvene atıldık ve şimdi bu haftanın sonuçları doğrultusunda bu akşam 1 yarışmacımızla daha vedalaşacağız. Gelin şimdi haftanın şarkıları nelermiş onları inceleyelim.
- Haftanın Şarkıları -
- Mor ve Ötesi - Sevda Çiçeği
- Model - Ağlamam Zaman Aldı
- İzel - Bebek
- MFÖ - Dolduramadım
- Serdar Ortaç - Sor
- maNga - Yine Yeni Yeniden
- Teoman - Uykusuz Her Gece
- Edis - Martılar
- Tarkan - Dön Bebeğim
- Candan Erçetin - Melek
- Tuğba Yurt - Geliyo Geliyo
- Pinhani - Aşk Bir Mevsim
- Merve Özbey - Hani Bizim Sevdamız
- Hadise - Küçük Bir Yol
------
2 saat sonra oy alımı kapanacak ve sonuçları belirledikten sonra 21:00'da burada buluşacağız.
@kerem @12.Adam @Ahmed @Angelica @Aserat @BARON男爵 @denizz19 @Dosi @Tolstoyevski @Özgür @Sherlock @The_Erinch @Turkuazz @slhttnmtl @Yiğitt @Gerekli24 @MasacRE @batuhankaralar @ozmoturk @Hazem @mrt-06 @mesmeso @Zeyno @phoebebuffay @EmreCan @xBUGRAx @Billy Kane @Doğan @Alos @Cervantes @781Ens @pompy @AteşBöceği @bazinga @Silinmiş Üye @cehennet @dreamy @Maskeli Fedai @MayısKralı @MEnes @Emre Ozansoy @serhatt @xemrexxx @Mircan Saye @tolgab @-potterhead- @XanTier @Araf @eskici @Çiğdem
Model yada edis1 puan farkla elenen isim kim! Az sonra! 😱 @Çiğdem @The_Erinch @dreamy @Tolstoyevski @batuhankaralar @bazinga @xBUGRAx @denizz19 @Silinmiş Üye @Turkuazz @xBUGRAx
Evet ya ben de zorlandım puanlar kısaldıkçaBu hafta şarkılara "İyi" dedim çünkü 2-3 şarkı hariç ciddi şekilde zorlandım.
Çember daraldıkça çok zorlanıyor insan.
Herkese Başarılar Diliyorum
Yapma, korkuyorum...1 puan farkla elenen isim kim! Az sonra! 😱 @Çiğdem @The_Erinch @dreamy @Tolstoyevski @batuhankaralar @bazinga @xBUGRAx @denizz19 @Silinmiş Üye @Turkuazz @xBUGRAx