Iyyy öyle düşük şeyler yapmam canım ben, yaptıysam ss atsınlar diskalifiye et
Iyyy öyle düşük şeyler yapmam canım ben, yaptıysam ss atsınlar diskalifiye et
Her hafta aynısını diyorsun ve bir şekilde kurtuluyorsun.Bu hafta eleneceğimi hissediyorum, hayırlısı
Hala telefonla foruma giriyor. Onun da icabına bakarız.@xemrexxx iftira yerini almaya çalışanlar var
Benim günahımı alırsanız bütün forumu yakar ahım
Ben iyi olduğum için o da bana iyi aramıza girme fitne fesatAh senin şu iyi kalpliliğin..
SS alsalar bile shop yapmışlar dersin. Sende bahaneler bitmiyor çünkü.Iyyy öyle düşük şeyler yapmam canım ben, yaptıysam ss atsınlar diskalifiye et
Tahmin ettiğim kişiye 4 mü verecektin?Bu arada ben bu hafta en düşük 4 kullanabildiğimi sonradan öğrendim.
Listemdeki en son kişiye 4 verecektim işte.Tahmin ettiğim kişiye 4 mü verecektin?
Benim günahımı alırsanız bütün forumu yakar ahım
------
Ben iyi olduğum için o da bana iyi aramıza girme fitne fesat
Günah, çok kızacaktır bize eminim.Listemdeki en son kişiye 4 verecektim işte.
Evet, 4 vermediğim için çok kızacaktır.------
Günah, çok kızacaktır bize eminim.
Sen ve iyi? Hiç güleceğim yoktu...Ben iyi olduğum için o da bana iyi aramıza girme fitne fesat
Kötü müyüm ben psikopatSen ve iyi? Hiç güleceğim yoktu...
Beni yanlış tanımışsın be, bu bahanelerin hepsini yediririm sana.SS alsalar bile shop yapmışlar dersin. Sende bahaneler bitmiyor çünkü.
Hele bana ne diyecek merak ediyorum.Evet, 4 vermediğim için çok kızacaktır.
Kendini cool göstermeye çalışma, çok yapmacık duruyor.Beni yanlış tanımışsın be, bu bahanelerin hepsini yediririm sana.
Öyle bi amacım yok, doğuştan gelenlerin özelliklerimin üstüne ekstra şeyler koymuyorum ama sen benim adımı karalamak için ne diyeceğini bilmiyorsun.Hele bana ne diyecek merak ediyorum.
------
Kendini cool göstermeye çalışma, çok yapmacık duruyor.
Nihayet sen ve oyların da geldiğine göre sayım işlemine geçebiliriz. @Emre OzansoyKötü müyüm ben psikopat