Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 6.Hafta Sona Erdi🍒

• Harika
Reactions: Maskeli Fedai
Biz de çok eğlendik renk kattın teşekkürler :A
------

@Emre Ozansoy kır inadını 2 saat dururum en az de yarıştıralım işte :A
60 mesaj yazan Ozan bile 2 saatten fazla yarıştı :A
60 mesaj ile 2 saatten uzun mu? 😱 Yok artık. :A Aslında dururum durmasına, sıkıntı yok. :A En kötü part part olur. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
60 mesaj ile 2 saatten uzun mu? 😱 Yok artık. :A Aslında dururum durmasına, sıkıntı yok. :A En kötü part part olur. :A
Aynen ayarlıyoruz biz onu @Dosi :A
Yahu 200 mesaj yazıp 2.5 saat yarışan da var mesela :A Ama milletin düşüncesini falan bekleyeceğin için en az 2 saatini alır. Olmadı 2 parta böleriz zaten sıkıntı yok. Senin de öbür yarışmada sunucu olmadığın bir günü ayarlarız.

Yahu 200 mesaj yazıp 2.5 saat yarışan da var mesela :A Ama milletin düşüncesini falan bekleyeceğin için en az 2 saatini alır. Olmadı 2 parta böleriz zaten sıkıntı yok. Senin de öbür yarışmada sunucu olmadığın bir günü ayarlarız.
Bu hafta boşum sanırım. :A Eğer kurada falan çıkarsam yada yarışacak birini bulamazsanız yarışırım. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
@eskici Perşembe ve Cuma yarıştı. Esneklik var yarışmamızda :A @Emre Ozansoy

Yine pamuk gibi olduk be :bhr: @MasacRE @MEnes
------

Dostumu dinlemeyecem de kimi dinleyecem..

Canım yoldaşlarım beeee. :bhr: @MasacRE @MEnes
Ne kadar çok etiket etmişsiniz kütükler. Oku oku bitmedi :A Kütük dostumuz bize başta güvenmemiş gördüğüm kadarıyla ama yine ne varsa biz yoldaşlarında var. Kutularımızdan küçük paralar çıkmış. Neyse sonuç olarak her zamanki gibi biraz birbirimize hainlik yapsak da pamuk gibi olmuşuz yine :bhr: @MEnes

• Harika
Reactions: Maskeli Fedai
Dün birşey yazdım ama bakmaya tenezzül etmedin saatlerce. Bende sildim. Artık yazmam.
@MEnes ise çok hayırsız. Gerçi sen daha hayırsızsın. En son TW'de olan yazıdan sonra ne oldu? Hiç bir şey.
Ben hayırsızım ha... Yine ne yaptım nereyi görmedim kaçırdım bilmiyorum ama hayırsız olduk bir şekilde...

• Olmamış
Reactions: Dosi