Hadi hadi başının gözünün sadakası olsunPeki ben hayrıma öderim paranızı @Angelica
Hadi hadi başının gözünün sadakası olsunPeki ben hayrıma öderim paranızı @Angelica
Yalnız ben burda doğdumHiç altının yok mu
------
Geldiğin yeri unutanlardan olmamışsın helal olsun aslını unutmamışsın o yaban ellerde
Jdksjfıdjdidldkslkdfl bende tr de doğup sonradan yurt dışına gittin sandımYalnız ben burda doğdum
Hadi hadi başının gözünün sadakası olsun
Bencede bencede
5 dakikada bitirme damga olmaz 2-3 saat göze alamam demiştin @xdragxxGelecek hafta artık beni araya sıkıştırın lütfen. Damga vurmak istiyorum yarışmaya.
Mini olabilir o zaman.5 dakikada bitirme damga olmaz 2-3 saat göze alamam demiştin @xdragxx
2-3 saate göre 1-1 buçuk saat ne ki.Bakarız @xdragxx
Mini de Nerden baksan 1, 1 buçuk saat
İyi bakarız hafta sonuna2-3 saate göre 1-1 buçuk saat ne ki.
Biz de çok eğlendik renk kattın teşekkürler
60 mesaj ile 2 saatten uzun mu? 😱 Yok artık. Aslında dururum durmasına, sıkıntı yok. En kötü part part olur.Biz de çok eğlendik renk kattın teşekkürler
------
@Emre Ozansoy kır inadını 2 saat dururum en az de yarıştıralım işte
60 mesaj yazan Ozan bile 2 saatten fazla yarıştı
Aynen ayarlıyoruz biz onu @Dosi60 mesaj ile 2 saatten uzun mu? 😱 Yok artık. Aslında dururum durmasına, sıkıntı yok. En kötü part part olur.
Bu hafta boşum sanırım. Eğer kurada falan çıkarsam yada yarışacak birini bulamazsanız yarışırım.Aynen ayarlıyoruz biz onu @Dosi
Yahu 200 mesaj yazıp 2.5 saat yarışan da var mesela Ama milletin düşüncesini falan bekleyeceğin için en az 2 saatini alır. Olmadı 2 parta böleriz zaten sıkıntı yok. Senin de öbür yarışmada sunucu olmadığın bir günü ayarlarız.
Tamamdır o işlerle @Dosi ilgileniyorBu hafta boşum sanırım. Eğer kurada falan çıkarsam yada yarışacak birini bulamazsanız yarışırım.
@eskici Perşembe ve Cuma yarıştı. Esneklik var yarışmamızda @Emre OzansoyAynen ayarlıyoruz biz onu @Dosi
Yahu 200 mesaj yazıp 2.5 saat yarışan da var mesela Ama milletin düşüncesini falan bekleyeceğin için en az 2 saatini alır. Olmadı 2 parta böleriz zaten sıkıntı yok. Senin de öbür yarışmada sunucu olmadığın bir günü ayarlarız.
Hayır başkasına döndüm.
Ne kadar çok etiket etmişsiniz kütükler. Oku oku bitmedi Kütük dostumuz bize başta güvenmemiş gördüğüm kadarıyla ama yine ne varsa biz yoldaşlarında var. Kutularımızdan küçük paralar çıkmış. Neyse sonuç olarak her zamanki gibi biraz birbirimize hainlik yapsak da pamuk gibi olmuşuz yine @MEnes
Ben hayırsızım ha... Yine ne yaptım nereyi görmedim kaçırdım bilmiyorum ama hayırsız olduk bir şekilde...Dün birşey yazdım ama bakmaya tenezzül etmedin saatlerce. Bende sildim. Artık yazmam.
@MEnes ise çok hayırsız. Gerçi sen daha hayırsızsın. En son TW'de olan yazıdan sonra ne oldu? Hiç bir şey.
Boşver...Ben hayırsızım ha... Yine ne yaptım nereyi görmedim kaçırdım bilmiyorum ama hayırsız olduk bir şekilde...