Canım benim çok teşekkür ederim, çok güzel bir konu olmuş. Sağlık ve mutlulukla nice güzel senelerimiz olsun inşallah. Hediyelerimi de çok beğendim.![]()
Aaa bugün Kanal D denilince forumda hemen akla gelen ve forumun en önemli üyelerinden olan eski yöneticilerimizden @Yiğitt doğum günü31 yaşına adım attı artık 30-40 yaş merdivenine adım atmış bulunmaktasın tabi bu konulardan bahsetmemem lazımdı ama
Forum adına adettir önce ben bir kutlayayım ve sonra forum halkına seni bırakalım nice yaşlara inş sağlıklı bir ömür dilerim
Son 1 yılda bir çok yeni üye gelmiş bazıları bilebilir bazıları bilmeyebilir bilmiyorum @Yiğitt forumumuz için çok önemli bir figür dü özellikle yönetimde forumun admini gibi çalışır çok önemli işlere imza atmıştı malesef şu aralar eski aktifliğinde değilYeni yaşlarında tekrar olursun umarım
![]()
Ve olmazsa olmaz Musti adeti
@mrt-06 @xemrexxx @kerem @xBUGRAx @serhatt @kerem @The_Erinch @slhttnmtl @Gerekli24 @Alos @phoebebuffay @AteşBöceği @Angelica @bazinga @denizz19 @Araf @XanTier @MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai @dreamy @Billy Kane @Doğan @EmreCan @Özgür @12.Adam @Turkuazz @batuhankaralar @Silinmiş Üye @MayısKralı @mesmeso Tüm Fav10 Ailemiz![]()
Aaa inş tekrardan nice yaşlara umarım aktif olursun ilerde yineCanım benim çok teşekkür ederim, çok güzel bir konu olmuş. Sağlık ve mutlulukla nice güzel senelerimiz olsun inşallah. Hediyelerimi de çok beğendim.![]()
![]()
İnşallah ❤Çok teşekkür ederim, hep beraber nice sağlıklı yıllara.
Canım çok teşekkür ederim, nice sağlıklı, güzel yıllara inşallah.
Çok teşekkür ederim bro, hep beraber nice yıllarımız olsun inşallah.![]()
Çok teşekkür ederim Deniz, beraber nice güzel yıllara inşallah. Yeni yaşın uğurunu görürüz inşallah ne diyelim.Doğum günün kutlu olsun @Yiğitt yaşını çok sevdim az kaldı benim de![]()
Teşekkür ediyorum cano, hep beraber nice sağlıklı ve güzel yıllara.Doğum günün kutlu olsun @Yiğitt umarım yeni yaşını mutlu huzurlu sağlıklı geçirebilirsin iyi ki doğmuşsun![]()
Hahahhaa çok teşekkür ederim, hep beraber nice sağlıklı, mutlu yıllarımız olsun inşallah. Hediye şarkılarım da çok güzel, bazen risk almak da iyi ama güzel şarkılar keşfediyoruz sayenizde.Doğum günün kutlu olsun, sevdiklerin ile nice nice yaşlara @Yiğitt
En son bir şarkımı beğenmemiştinbu kez riske girmek yok ve seveceğini düşündüğüm şarkılar ile geldim
Teşekkürler canım benim, hep beraber nice sağlıklı yıllarımız ve günlerimiz olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim, beraber nice sağlıklı ve güzel günlerimiz olur umarım.Doğum günün kutlu olsun nice yaşlara @Yiğit![]()
Yavrum teşekkür ederim, Eylül ayına dönmüş olurum sanırım yani umut ediyorum. Buralar siz gençlere emanet.![]()
Doğum günün kutlu olsun Yiğit, bir an önce eve dönüp bilgisayar almanı bekliyoruz. Çok boşladın burayı.
Bu şarkı benden sana gelsin.
Yiğit'cim aramızda 5 yıl falan var, sakin.Teşekkürler canım benim, hep beraber nice sağlıklı yıllarımız ve günlerimiz olsun inşallah.
Çok teşekkür ederim, beraber nice sağlıklı ve güzel günlerimiz olur umarım.
Yavrum teşekkür ederim, Eylül ayına dönmüş olurum sanırım yani umut ediyorum. Buralar siz gençlere emanet.Neyse hep beraber nice sağlıklı, güzel günlerimiz olsun canım benim.
![]()
Çok teşekkür ederim hem düşüncelerin hem de hediyelerin için. Bu aralar fazla aktif değilim ama sizlerin yorumlarını hep takip etmeye çalışıyorum. İnşallah sağlıklı ve güzel günlerde nice yıllar beraber olabiliriz.Doğum günün kutlu olsun @Yiğitt nice yaşlara. Benim dönemimde çok aktif değildin ne yazık ki çok tanışıklığımız yok daha çok seni foruma üye olmadan baktığım eski yorumlardan biliyorum umarım bir ara seni daha aktif görebilirim.
Hediyeye gelecek olursak
Ekli dosyayı görüntüle 107057
UTC izliyorsun diye hatırlıyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 107058
Bu da yeni hediye anlayaşım. Kutlama kulübe girme gibi şeylerde hoş doğa veya şehir fotoğrafları veriyorum. Umarım beğenirsin.
Yine çok tatlı birlikteliğimiz var canım, nice birlikteli günlere diyelim o halde.
Çok teşekkür ederim bebüşüm, zaman çok hızlı geçiyor ama bebüşlükten hiç kayıp vermiyoruz maşallah… Nice beraber yıllarımıza inşallah.
Teşekkür ederim canım, hep beraber nice sağlıklı ve güzel günlerde olmak dileğiyle… Bu arada video kullanılamıyor diyor.
Kanal D'nin 'Yıldızların Altında' müziği ile hazırladığı tanıtımdı. Sonunda Kenan İmirzalıoğlu olan.Çok teşekkür ederim hem düşüncelerin hem de hediyelerin için. Bu aralar fazla aktif değilim ama sizlerin yorumlarını hep takip etmeye çalışıyorum. İnşallah sağlıklı ve güzel günlerde nice yıllar beraber olabiliriz.
Yine çok tatlı birlikteliğimiz var canım, nice birlikteli günlere diyelim o halde.![]()
Çok teşekkür ederim bebüşüm, zaman çok hızlı geçiyor ama bebüşlükten hiç kayıp vermiyoruz maşallah… Nice beraber yıllarımıza inşallah.
Teşekkür ederim canım, hep beraber nice sağlıklı ve güzel günlerde olmak dileğiyle… Bu arada video kullanılamıyor diyor.![]()
Çok teşekkür ederim, hep beraber nice sağlıklı, güzel yıllara inşallah.Mutlu yıllar Yiğit iyi ki doğdun
Teşekkürler Batucum, hep beraber nice sağlıklı ve mutlu yıllara inşallah. Hediyemi de ayrı olarak sevdim.
Çok teşekkür ederim, beraber nice güzel yıllara inşallah.Doğum günün kutlu olsun @Yiğitt
Nice yaşlara... 😊🤗