EE boşuna nine demiyom ben sana ninecim.Neyse büyükmüşsün abicim![]()
![]()
------
Eskiden olmustuk evet sonra bastonları eline alıp forumun çah bahçesinde oturuyorsun![]()
![]()
![]()
Kardeşlerime git öğrenciNeyse ki yaşımı göstermiyorum![]()
Zaten önemli olan eğlenmen güzel vakit geçirmen diğerleri zamanla şey olucak şeyler sen şuan forumun tadını çıkarEE boşuna nine demiyom ben sana ninecim.Bazıları dedi felan filan rutben olcak @xdragxx arkadaş dedi bana.Yöneticilik yapamam artı işerim yoğun akşamları takılabiliyorum buraya.
![]()
Ben bu aralar kafa dengisi olarak sen bide @AteşBöceği nostaljık olarak sohbet zamanlarda.son 1 hafatda sen ateş böceği.aynen keyfını çıkartıyomKardeşlerime git öğrenci
------
Zaten önemli olan eğlenmen güzel vakit geçirmen diğerleri zamanla şey olucak şeyler sen şuan forumun tadını çıkar![]()
Yeni çağda zaten bişi yoktuda 2020 ler aman aman buralardan kafa olarak kaçmak lazım zatenBen bu aralar kafa dengisi olarak sen bide @AteşBöceği nostaljık olarak sohbet zamanlarda.son 1 hafatda sen ateş böceği.aynen keyfını çıkartıyom
Ben burda yeni çağlarla anlaşamadım . @The_Erinch onlan iyi anlaştım.Çiğdem iyiki gelmişsin nostaljık olrak..diğer arkadaşlarda iyi.bazıularıyla kafa uyuşmadı.Yeni çağda zaten bişi yoktuda 2020 ler aman aman buralardan kafa olarak kaçmak lazım zaten![]()
@The_Erinch Kendisi bizzat eski çağ zatenBen burda yeni çağlarla anlaşamadım . @The_Erinch onlan iyi anlaştım.Çiğdem iyiki gelmişsin nostaljık olrak..diğer arkadaşlarda iyi.bazıularıyla kafa uyuşmadı.
Aynen sen kimlerle sohbet ediyosun edıyodun merak ettım.Aynen eskiçağ ya.
onun bile daha yaslısı @Forumdash vardıAynen sen kimlerle sohbet ediyosun edıyodun merak ettım.Aynen eskiçağ ya.
Forumdasa n oldu buradamı o?Bazıları gitmiş burdan conun bile daha yaslısı @Forumdash vardı![]()
Benle aynı gitmişti ben geldim o hala yokForumdasa n oldu buradamı o?Bazıları gitmiş burdan c![]()
Tm kaç bakalım yada kaçma Allahın izniyle git.Benle aynı gitmişti ben geldim o hala yokOda hortlar bir gün
![]()
Ben kaçayım artık görüşürüz![]()
Cicili bicili rüyalarTm kaç bakalım yada kaçma Allahın izniyle git.Yarın göruşmek üzre ayoll
Saol sanada tatlı rüyalar ayoll iyi gecelerCicili bicili rüyalar![]()
![]()
![]()