Sanat ve sabar cahili işte ne beklersin...
Yakında son kalesi olan Leo'yu da Marvel evrenimize dahil edeceğiz, bakalım o zaman ne diyebilecek hain tost makinesi... @Maskeli FedaiSanat ve sabar cahili işte ne beklersin...
Leo da az kaldı, Netflixe köle oldu zaten... Yakında dediğin gibi Marvel'a da gelecek... Sonrası dipsiz karanlık... @Maskeli FedaiYakında son kalesi olan Leo'yu da Marvel evrenimize dahil edeceğiz, bakalım o zaman ne diyebilecek hain tost makinesi... @Maskeli Fedai
Son kale de yıkıldı... Leo'yu yeni Captain America olarak görmek, var bir hayalimiz... @Maskeli Fedai @MasacRELeo da az kaldı, Netflixe köle oldu zaten... Yakında dediğin gibi Marvel'a da gelecek... Sonrası dipsiz karanlık... @Maskeli Fedai
Aaah ah SANAT ve SABAR öldü...Son kale de yıkıldı... Leo'yu yeni Captain America olarak görmek, var bir hayalimiz... @Maskeli Fedai @MasacRE
NETFLIX başta olmak üzere tüm dijital platformlarımız, MARVEL, DC... İşte yeni SANAT ve SABAR formu bu.Aaah ah SANAT ve SABAR öldü...
SABAR'ın kurucusu olarak bunu reddediyorum... Yakında bu konuda bazı yaptırımlarım olacak...NETFLIX başta olmak üzere tüm dijital platformlarımız, MARVEL, DC... İşte yeni SANAT ve SABAR formu bu.
Ahahahaha kardeşim biz az önce Marvel savunmuyor muyduk, ne ara bu noktaya geldik?SABAR'ın kurucusu olarak bunu reddediyorum... Yakında bu konuda bazı yaptırımlarım olacak...
Birazdan Çöpflix gömeceğim, konu hep buraya gelir zaten...Ahahahaha kardeşim biz az önce Marvel savunmuyor muyduk, ne ara bu noktaya geldik?
Sanat ve sabar cahili işte ne beklersin...
Yakında son kalesi olan Leo'yu da Marvel evrenimize dahil edeceğiz, bakalım o zaman ne diyebilecek hain tost makinesi... @Maskeli Fedai
Leo zaten Oscar'ı aldıktan sonra başka alemlere geçiş yaptı.. Kendisi kanımı donduruyor artık..Leo da az kaldı, Netflixe köle oldu zaten... Yakında dediğin gibi Marvel'a da gelecek... Sonrası dipsiz karanlık... @Maskeli Fedai
Kütük dostlarım doğru söylemiş, bütün Marvel dizi ve filmlerini izliyoruz. Loki de dahil hepsini izledik ve yok ettik. Yalnız @Maskeli Fedai bize pek eşlik etmiyor Marvel'ımızın içeriklerini tüketirken, "çöp çöp şeyler izliyorsunuz hain kütükler" deyip duruyor bizlere. @MEnes @MasacRE
Hainli Fedai son zamanlarda hep satar oldu bizi zaten. Ah ahh nerede o eski birlikte tost makineleri izlediğimiz günler...Sanat ve sabar cahili işte ne beklersin...
Hain kütük
Biz sanatsever insanlar olarak kaliteli her içeriği tüketiyoruz. Bu yeni bir şey değil yani Marvel işleri de belli bir seviyenin üstünde sonuçta, o yüzden takibimizi sürdüreceğiz o konuda da yoldaşlarımla
Kütük dostlarım doğru söylemiş, bütün Marvel dizi ve filmlerini izliyoruz. Loki de dahil hepsini izledik ve yok ettik. Yalnız @Maskeli Fedai bize pek eşlik etmiyor Marvel'ımızın içeriklerini tüketirken, "çöp çöp şeyler izliyorsunuz hain kütükler" deyip duruyor bizlere. @MEnes @MasacRE
Aaa yalnız @Sherlock @MEnes i ayırdım zaten ben @MasacRE ve @Maskeli Fedai e şaşırıyordum @Maskeli Fedai zaten kendini belli etmiş yine
Sen de Wanda'yı izleyip şaşırt beni Seveceksin ecünnüyü bak görürsünAaa yalnız @Sherlock @MEnes i ayırdım zaten ben @MasacRE ve @Maskeli Fedai e şaşırıyordum @Maskeli Fedai zaten kendini belli etmiş yine
@MasacRE çok şaşırttı darısı maskeli kütüğe
Hhaha klima konusunda @Maskeli Fedai yi ayırıp @MasacRE yi şey etmişim burdada @MasacRE yi ayırıp @Maskeli Fedai e şey ediyoruz
İlk göründüğü ulton çağında gıcık değildimde bu diziyle en güçlü falan demişler şuan hedefimde Süpermandan bile güçlüymüşSen de Wanda'yı izleyip şaşırt beni Seveceksin ecünnüyü bak görürsün
Hainliğimizin son sürat devam ettiğini görmek gözlerimi yaşarttı ve hoşuma gitti. ))Hain kütük