La Casa de Papel - 5. Sezon Fragmanı | Netflix

5. sezon gelecek ben daha 4. sezonu izlemedim :A Zaten 3. sezon faciasından sonra soğumuştum diziden :A Ama yine de bu son sezon gelmeden izlerim belki bir ihtimal ve tamamlarız kalanını :A
yabancı dizilerden baya koptum ben en son loki izledim :A

Supernatural bitince bir boşluğa düştüm yabancı dizilerde :( :( :( @xemrexxx @mrt-06

• Güldürdün
  • Üzücü
Reactions: mrt-06 and MasacRE
yabancı dizilerden baya koptum ben en son loki izledim :A

Supernatural bitince bir boşluğa düştüm yabancı dizilerde :( :( :( @xemrexxx @mrt-06
Marvel'ın diğer dizilerini de izleseydin :A WandaVision ile The Falcon and the Winter Soldier. Gerçi Wanda'yı ecünnü dizisi diye izlemezsin sen de öbürüne bakabilirsin :A

Bir de TWD başlayacak yakında, onu izleriz :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Marvel'ın diğer dizilerini de izleseydin :A WandaVision ile The Falcon and the Winter Soldier. Gerçi Wanda'yı ecünnü dizisi diye izlemezsin sen de öbürüne bakabilirsin :A

Bir de TWD başlayacak yakında, onu izleriz :A
Hhaha birde o dizi var nerede bıraktımız belli olmayan :F

Şöyle tadımlık kısa bişi bulursanız @Maskeli Fedai bir eskiyi yard edelim beyin yakan bile olur :A :A :A

Hhaha birde o dizi var nerede bıraktımız belli olmayan :F

Şöyle tadımlık kısa bişi bulursanız @Maskeli Fedai bir eskiyi yard edelim beyin yakan bile olur :A :A :A
Ben izledim son sezonunu TWD'nin. Şu an güncel bir şekilde bekliyorum yeni sezonu :A Sen dediğim dizileri izle, seversin onları :A

• Güldürdün
Ben izledim son sezonunu TWD'nin. Şu an güncel bir şekilde bekliyorum yeni sezonu :A Sen dediğim dizileri izle, seversin onları :A

Aaa yok o kızıl ecünnü kızı en yenilmez diyorlar youtubede zaten gıcık oldum kendisine :A Arap kaptan amerika hiç ilgimi çekmedi :A :A :A

Loki en iyisi onu izlemediyseniz siz izleyin asıl :Z :Z :Z
------

scale.jpg
@xemrexxx

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Aaa yok o kızıl ecünnü kızı en yenilmez diyorlar youtubede zaten gıcık oldum kendisine :A Arap kaptan amerika hiç ilgimi çekmedi :A :A :A

Loki en iyisi onu izlemediyseniz siz izleyin asıl :Z :Z :Z
------

scale.jpg
@xemrexxx
Loki'yi izledim :D Wanda'ya ecünnü dizisi diyeceğini tahmin ediyordum zaten :A Youtube'da konuşanlar da doğru demiş, kendisi gerçekten çok güçlü :A Falcon'u seversin aslında sen kaslı oğlanlar dövüşüyor işte sonuçta, tam sana göre :A

• Güldürdün
Benim de birçok dizim bitti severek izlediğim. :(
2020 Sonrası hiçbişinin tadı yok malesef 2010 ların en azından ilk yarısı fena değildi :A
------

Loki'yi izledim :D Wanda'ya ecünnü dizisi diyeceğini tahmin ediyordum zaten :A Youtube'da konuşanlar da doğru demiş, kendisi gerçekten çok güçlü :A Falcon'u seversin aslında sen kaslı oğlanlar dövüşüyor işte sonuçta, tam sana göre :A
Loki çok güzel diziydi diğer ecünnü loki de iyiydi :A :A :A

Sen Marvel dizileri izlemezdin nereden esti :A @Maskeli Fedai @xemrexxx

2020 Sonrası hiçbişinin tadı yok malesef 2010 ların en azından ilk yarısı fena değildi :A
------

Loki çok güzel diziydi diğer ecünnü loki de iyiydi :A :A :A

Sen Marvel dizileri izlemezdin nereden esti :A @Maskeli Fedai @xemrexxx
Filmlerle bağlantılı olarak ilerliyor bu diziler. Hepsi takibimde :A Önceki dandik Netflix dizilerini izlemiyordum ben :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and Çiğdem
Ben Marvel işlerini 2008'den beri izliyorum... :A Evet gelmiş geçmiş en iyi filmler arasına almıyorum sonuç olarak ama yine de çerezlik olarak iş görüyorlar. :A
Yalnız sen çok ölçü değilsin sen elit kütüksün zaten :A @Sherlock da en son örümcek adam avatarıyla dolasıyordu animasyonu onuda geçelim :A Burda @MasacRE @Maskeli Fedai bu tür şeylerde görmediklerim tuhaf tuhaf hiç hareket etmeyen adam filmleri izliyorlardı :A :A :A

Siz süperkahramanlı şeyler izlemezdiniz iyi kütükler olarak iyi yola girmişsiniz @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock :A :A :A

Ben Marvel işlerini 2008'den beri izliyorum... :A Evet gelmiş geçmiş en iyi filmler arasına almıyorum sonuç olarak ama yine de çerezlik olarak iş görüyorlar. :A
Biz sanatsever insanlar olarak kaliteli her içeriği tüketiyoruz. Bu yeni bir şey değil yani :A Marvel işleri de belli bir seviyenin üstünde sonuçta, o yüzden takibimizi sürdüreceğiz o konuda da yoldaşlarımla :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Çiğdem and MEnes
Siz süperkahramanlı şeyler izlemezdiniz iyi kütükler olarak iyi yola girmişsiniz @Maskeli Fedai @MasacRE @Sherlock :A :A :A
Yalnız sen çok ölçü değilsin sen elit kütüksün zaten :A @Sherlock da en son örümcek adam avatarıyla dolasıyordu animasyonu onuda geçelim :A Burda @MasacRE @Maskeli Fedai bu tür şeylerde görmediklerim tuhaf tuhaf hiç hareket etmeyen adam filmleri izliyorlardı :A :A :A
Kütük dostlarım doğru söylemiş, bütün Marvel dizi ve filmlerini izliyoruz. :A Loki de dahil hepsini izledik ve yok ettik. :A Yalnız @Maskeli Fedai bize pek eşlik etmiyor Marvel'ımızın içeriklerini tüketirken, "çöp çöp şeyler izliyorsunuz hain kütükler" deyip duruyor bizlere. :A @MEnes @MasacRE