Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 6.Hafta Sona Erdi🍒

Adım Maskeli Fedai. Troller Kasabası'ndan katılıyorum. Umarım bugün güzel paralar kazanıp yoldaşlarımla beraber tatile gideceğiz.. @Sherlock @MEnes @MasacRE
Daha iyi çok az açıklama gördüm, yoldaşımızın yanındayım bu açıklaması sonrası… @MasacRE @MEnes

@Maskeli Fedai öncelikle biz paraları ayarladıktan sonra kura yolu ile isimler yapıldı. Yani sana tuzak vs düşünme :A zaten en sevdiğine en yüksek parada tuzak olabllir en düşüğüde :A sonuç olarak şuan biz bile bilmiyoruz seçeceğin kutu ve para miktarını :A

@Maskeli Fedai öncelikle biz paraları ayarladıktan sonra kura yolu ile isimler yapıldı. Yani sana tuzak vs düşünme :A zaten en sevdiğine en yüksek parada tuzak olabllir en düşüğüde :A sonuç olarak şuan biz bile bilmiyoruz seçeceğin kutu ve para miktarını :A
Güveniyorum ya ,sıkıntı yok :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
wth.jpg

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Tamamdır o zaman ilk turda 4 kutu açacağız. Sonra 3 ve en sonda 2. Geriye 2 kutu kaldığında da ya kendi kutuna gideceksin ya da kalan diğer kutuya teklifi kabul etmezsen :A

O zaman ilk turun ilk kutusuyla başlayalım...
7 numara diyorum :A
------

Sapıklı Fedai… sayın Gs’li dostum bizle tatile gelsinler paraları kazanırsan. :A Telafi etmiş olursun. :A
(Paraları aldıktan sonra ortadan kayboldu :A)

• İlginç
Reactions: Sherlock