Senin enerjin yerindeyse sun yoksa ben sunarım
Sana yakışıyorSenin enerjin yerindeyse sun yoksa ben sunarım![]()
4 numarayı seçiyorum.Tamamdır o zaman.
Bugün seninle son ikiye kadar gidecek kutuyu seçerek yarışmaya başlayalım. Kimin kutusuyla yarışacaksın?
@bazinga'nın kutusuyla yarışacaksın yani4 numarayı seçiyorum.![]()
İki kızla aynı anda mı buluşacaktın
Bende sizin kasabaya taşınmak istiyorum iletişime geçecek muhtar felan yok muAdım Maskeli Fedai. Troller Kasabası'ndan katılıyorum. Umarım bugün güzel paralar kazanıp yoldaşlarımla beraber tatile gideceğiz.. @Sherlock @MEnes @MasacRE
Güveniyorum ya ,sıkıntı yok@Maskeli Fedai öncelikle biz paraları ayarladıktan sonra kura yolu ile isimler yapıldı. Yani sana tuzak vs düşünmezaten en sevdiğine en yüksek parada tuzak olabllir en düşüğüde
sonuç olarak şuan biz bile bilmiyoruz seçeceğin kutu ve para miktarını
![]()
Var varBende sizin kasabaya taşınmak istiyorum iletişime geçecek muhtar felan yok mu![]()
Sapıklı Fedai… sayın Gs’li dostum bizle tatile gelsinler paraları kazanırsan.
Tamamdır o zaman ilk turda 4 kutu açacağız. Sonra 3 ve en sonda 2. Geriye 2 kutu kaldığında da ya kendi kutuna gideceksin ya da kalan diğer kutuya teklifi kabul etmezsen
Demek admini seçtinGüveniyorum ya ,sıkıntı yok![]()
Sen de admini seçmiştin ne adminmişDemek admini seçtinzaten son 2 kutuda değiştirme hakkında olur
hadi kolay gelsin
![]()
7 numara diyorumTamamdır o zaman ilk turda 4 kutu açacağız. Sonra 3 ve en sonda 2. Geriye 2 kutu kaldığında da ya kendi kutuna gideceksin ya da kalan diğer kutuya teklifi kabul etmezsen
O zaman ilk turun ilk kutusuyla başlayalım...
(Paraları aldıktan sonra ortadan kaybolduSapıklı Fedai… sayın Gs’li dostum bizle tatile gelsinler paraları kazanırsan.Telafi etmiş olursun.
![]()
7 numaranın sahibi @Angelica buralarda yok galiba7 numara diyorum![]()