Zey TV FF Var Mısın Yok Musun- 6.Hafta Sona Erdi🍒

Tamam be senariste karışma daha fazla rica ediyorum... Bakacaz bir şeyler..

Bu arada ilk filmimizin belirli bir kısmında başlangıçta gibi mutluydun sonra yine İsveç'e döndün ama...
Hani bir kerelik filmdi. Niye yine yazacaksın :A
Bu kez konunu kendin aç. Beni bulaştırma :A

• Sinir Bozucu
Reactions: xdragxx
Hani bir kerelik filmdi. Niye yine yazacaksın :A
Bu kez konunu kendin aç. Beni bulaştırma :A
Talep var yazmayım mı aklımda da seninle ilgili çok güzel hikaye var ama sen bilirsin...
------

Cevap yok he... Her yaptığın gıcıklık hanene eksi puan o da senaryoda kendini gösterir @Dosi :A

Son düzenleme:
  • Sinir Bozucu
Reactions: Dosi
Ben yine paramparçayım... :(

İyi kim??? :A

Tok karnına mı geldin? :A ...

Benden daha kötü öneri sunamazsın... :A

Ödemeyi sana kitlesin... :A

Mecnun, insanı canından bezdirir...

Benden daha iyisini yapabilir msn? Sanmıyorum... :A

Bakalım nereye konacak? Kele konar mı dersin... :A

Seni kırmızı açanlar kulübüne davet ediyorum... :A

Beni de düşündüğün için teşekkürler 😊

Çekemiyorsun :A

Uslu durmuyorsan kabahat bende mi? 😂

Ahahahahah Utku beyciğim aklınla bin yaşa :A Bir tabakta bana ayır.
Lan yavaş... Hangi birine cevap vereceğim... :A

İyi Mavi açtıran leşdaşım oluyor... :A

Kötülük ve hainlik benim işim, herkesten daha iyisini yapabilirim... :A

Ben Mecnun isem biraz ayrıcalığım olacak elbette...

Kel işi zor gibi ama keşke olsa... Psg ve Farmer's League Fransa ligi göreceğiz sanırım...

Hainlik için kırmızı açmam gerekirse açarım... :A
------

Hainli Fedai'ye para kazandırmamak için elimizden gelen tüm hainlikleri yapacağız. :A @MasacRE @MEnes
KESİNLİKLE... Ne gerekirse yapacağız... :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
3 arkadaş varmış, Zena enerjisi hiç tükenmezmiş. Hasta olsa bile hiç yansıtmazmış ve bu yüzden arkadaşları hep kendi dertlerini anlatır hiç onun hal hatırını sormazmış. Aydrag hep hayatından şikayet eder ama bir yandan belli etmezmiş. Tol ise çok değişken bir ruh haline sahipmiş. Neşeli iken tüm dünyanın sorunu ile uğraşırmış ama morali bozulunca bir satır bile yazmaya dermanı olmazmış . Bu 3 arkadaş her hafta cuma günü buluşur durum değerlendirmesi yaparmış
Sonra bir gün yine toplanmışlar ama Zena gelmemiş.... Devamı başka zamana :F
Bana da karalasın birşeyler... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
tumblr_f7258ad430cb14c7a7bf53dc04195d6e_2099169d_1280.jpg

• Güldürdün
Reactions: eskici
Bana da karalasın birşeyler... :A
Zena meğerse Ondam'ın yanına gitmiş çünkü Ondam Zena'ya Aydrag ve Tol hakkında bilmediği ve onu hayal kırıklığına uğrayacağı bilgiler paylaşacaktı. Yufka yürekli Ondam, Zena'nın kandırılmasına göz yumamazmış :A @Tolstoyevski @xdragxx

Konuya eklenmiştir:
:

Kutu Açanlar:
  1. Emrecan
  2. The_Erinch /Araf
  3. eskici
  4. bazinga
  5. MEnes/Sherlock
  6. serhat
  7. Angelica
  8. Cervantes /BARON男爵
  9. Belhanda / MasacRE
  10. Tolstoyevski /Fatih Terim
  11. xBUGRAx
KUTULAR
1
50
200
500

1.000
2.000
5.000

10.000
25.000

50.000
75.000

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Belki senin kutuyu kendine alır bilemeyiz :A

Yok zaten @Sherlock hiç oralı olmamış. Ona bir gram et yok :A bu arada baya bildirim es geçmişsin, sen Belhanda ile birlikte kutu açacaksın yarına :A @Maskeli Fedai için ayrıca tam bir yarışmada olacak :A 500 bin artı 75 bin hakkı olacak:A

@Cervantes seni boğacak nerdeyse 😱

İşte böyle :A
Dün bildirimler fazla geldi, kalanını bugüne bıraktım :A @Maskeli Fedai ye en kırmızısından bir kutu açarız ya :A

Dün bildirimler fazla geldi, kalanını bugüne bıraktım :A @Maskeli Fedai ye en kırmızısından bir kutu açarız ya :A
Yada en mavisinden :A çapraz kura çektik, @xdragxx para değerlerini numara kurası çekti, ben de isimlerinizi numara kurası olarak çektim :A
@Maskeli Fedai için ya tuzak olacaksınız ya da kazanç :A
Yarışma başlarken bir numara seçecek. Sonra son 2 kutuda değiştirme hakkı da olacak :A yani sende kırmızı varsa ve sona bırakırsa kârlı çıkar ama sende mavi olup sona bırakırsa zararda olur ve sen sevinirsin :A
------

Peki. Ben biraz kestireyim. Yalnız yeni uykudan kalkınca asabi oluyorum ona göre :A

Yada en mavisinden :A çapraz kura çektik, @xdragxx para değerlerini numara kurası çekti, ben de isimlerinizi numara kurası olarak çektim :A
@Maskeli Fedai için ya tuzak olacaksınız ya da kazanç :A
Yarışma başlarken bir numara seçecek. Sonra son 2 kutuda değiştirme hakkı da olacak :A yani sende kırmızı varsa ve sona bırakırsa kârlı çıkar ama sende mavi olup sona bırakırsa zararda olur ve sen sevinirsin :A
------

Peki. Ben biraz kestireyim. Yalnız yeni uykudan kalkınca asabi oluyorum ona göre :A
@Maskeli Fedai hainine yarayacak bir şey yapmak istemiyorum ben :A Ya bu arada benim yanıma niye Belhanda geldi, çekin şu herifi yanımdan :A