Gülüyorum ama bizim de önümüze gelmesin mi şimdi @Zeyno @Angelica sakin bize beddua etme abla18 mi... geçen gün dişlerini kaybetti...meğersem bılaşık suyunun içine bırakmış... @Zeyno @Emre Ozansoy
Gülüyorum ama bizim de önümüze gelmesin mi şimdi @Zeyno @Angelica sakin bize beddua etme abla18 mi... geçen gün dişlerini kaybetti...meğersem bılaşık suyunun içine bırakmış... @Zeyno @Emre Ozansoy
Bak söz verdin ilk ben yolacagi yoldurma kendini baskasina malum cenene güven yok seninSacim suan icin kisa uzatinca yolarsın emmi
şimdi çamaşır yıkıyor o gelmez... donlarını ayıklıyor işi uzun onun
Ne zaman verdiğim sözleri tutmadım benBak söz verdin ilk ben yolacagi yoldurma kendini baskasina malum cenene güven yok senin
Namaz kılıyordurşimdi çamaşır yıkıyor o gelmez... donlarını ayıklıyor işi uzun onun
Abi sana torpil yapım dedim sen cevap vermedinBen seni yolacam zaten bu haftada düşük puan verirsen ...ooo çıkmamış saçlarını
18 mi... geçen gün dişlerini kaybetti...meğersem bılaşık suyunun içine bırakmış... @Zeyno @Emre Ozansoy
------
Ben seni yolacam zaten bu haftada düşük puan verirsen ...ooo çıkmamış saçlarını
Dedikodunu yaptıkŞunlara bakın hele angelica ile uğraşıyorlar bee
Bu ikisi arkandan konusyu melom ben sustum 🤐😁Şunlara bakın hele angelica ile uğraşıyorlar bee
Sağol kusum @EmreCan ısmarliyacak emmisine demi yegen
Bu ikisi arkandan konusyu melom ben sustum 🤐😁
Sus ispikçi miiiiiDedikoduyu başlatan sendin ztn @Angelica @The_Erinch
Hadi gel içek
Hadi icek laa 😄Hadi gel içek
Hadi gel içek
aa bak getirdim bileEvet yenge ısmarlarım
------
Ne ispiği gerçekler bunlar 😉
------
Çay hazır diyo ama demliği ve suyu getiremedi hala @Angelica
Sıpacım @EmreCan ben fikrimi degistirdim meloma gidiyom caya senle kuru kuru cay icecegime bu enfes kurabiyelerden faydalanirimHadi 5 dakika hazır çay kurabiyemde var
Ekli dosyayı görüntüle 106982
Senden tatlı şeyler beklerdim tuzlu değil @Zeyno @The_ErinchHadi 5 dakika hazır çay kurabiyemde var
Ekli dosyayı görüntüle 106982
Onuda kendi yapmadı merak etme...yaşının hürmetine yan komşusu getirmiş..al nene yersin diye... oda dişlerinden yiyemediği için bize kakmaya çalışıyor @Zeyno @Emre Ozansoy @AngelicaSenden tatlı şeyler beklerdim tuzlu değil @Zeyno @The_Erinch
Tatli @The_Erinch den sorulur kap bir probis gel meloya çayliyoruz 😄Senden tatlı şeyler beklerdim tuzlu değil @Zeyno @The_Erinch