Tanımadığım için BİŞEY diyemeyecem@MasacRE Forumun kütüğü oluyorda senide kendine benzetir![]()
![]()
@The_Erinch
Şu arkadaş![]()
Ekli dosyayı görüntüle 106940
Tanımadığım için BİŞEY diyemeyecem@MasacRE Forumun kütüğü oluyorda senide kendine benzetir![]()
![]()
@The_Erinch
Şu arkadaş![]()
Benim şuanki yaşım işte. Nelerle meşgulmuşum?24 yasındaydı siz o yaşlarda görüyoruz nelerle mesgulsunuz![]()
![]()
![]()
![]()
@The_Erinch
Şu arkadaş![]()
Survivorda hep kavga var.Burdadamı varYani yarışmacı olunca diyorum survivorda yok burdakı rekabet![]()
![]()
![]()
Bilmiyorum sizin için öyle olabilirde @The_ErinchYoo bence Gamsız Hayat, Candan Erçetin'in en güçlü şarkısı. Candan Erçetin denince akla ilk gelen şarkı hala.![]()
Bu tımarhanenin içindesin şuan bizlerle daha neBenim şuanki yaşım işte. Nelerle meşgulmuşum?![]()
Buna kesinlikle katılıyorum; Ama Candan Erçetin belli nesli temsil eder; Genç nesilde gerçekten sözleri ile dinleyenleri sarar. Ama Zevkler ve Renkleri asla tartışmam.Bilmiyorum sizin için öyle olabilirde @The_ErinchYani bana meleği çeyreği atlatayım diye kullandın gibi geldi müzik zevkleri farklı zaten MS bunu gösteriyor 1 şarkıyı 40 kişi aynı kulakla dinleyip 40 tane farklı puan görüyoruz sonuclarda
![]()
![]()
![]()
Bu seni hiç ilgilendirmez.Tadını nereden biliyon😱
Genel olarak hepiniz![]()
Yok birde sevmiyorum de...Hemen fişini çeksin Patron
MFÖ var iyi puan alacak şarkıları ama bazı duymadım şarkılarında düşük kalıyor ama bu hafta beter ali hamlesi iyi @bazinga ın onu söyliyimYok birde sevmiyorum de...Hemen fişini çeksin Patron![]()
![]()
![]()
Ama MFÖ yüde severim ❤️
Oooo puan için adam öldürüp adam gömenlerTanımadığım için BİŞEY diyemeyecem
Survivorda hep kavga var.Burdadamı varAA
Sonuclarda o heyecansızlığı görüyorum evet eskiden herkes can halviyle sonucta olurduBizim zamanlar zirve zamanlardı şimdikiler şad şarkı atıyorsurvivoru biz yasadik
![]()
Bu hafta seni yolluyoruz hayırlısıylaBomba şarkılarım var artık çeyreğe kadar en az beni göreceksin bir mani olmazsa![]()
Ohhh tabe rahatsın..Geldin MartılarlaBu hafta seni yolluyoruz hayırlısıyla![]()
Sen öyle san yine elenme potasında dolanacağımOhhh tabe rahatsın..Geldin Martılarla![]()
![]()
![]()
![]()
Ben bile biliyorum Martıları düşün artıkSen öyle san yine elenme potasında dolanacağım![]()
![]()
BeklersinBu hafta seni yolluyoruz hayırlısıyla![]()
İyi de Merve'nin şarkısı bu da yani. İş oraya gelirse kendisi şarkı yazmıyor hiçbiri onun değil ne alaka yani?Ben bile biliyorum Martıları düşün artık![]()
![]()
@denizz19 Gene mi başkasının şarkısı ile geldin.
Bu Mervenin kendi söylediği bir şarkısı yok mu?
Adam işini biliyorYine şarkı değiştirirsin diye şey ettim.
@Emre Ozansoy çok ballıymış.
Çember daralıyor. İkili elemelerde asıl bombalar gelecek.![]()