Tanımadığım için BİŞEY diyemeyecem Mes üye yok burda harelde@MasacRE Forumun kütüğü oluyorda senide kendine benzetir @The_Erinch
Şu arkadaş
Ekli dosyayı görüntüle 106940
Tanımadığım için BİŞEY diyemeyecem Mes üye yok burda harelde@MasacRE Forumun kütüğü oluyorda senide kendine benzetir @The_Erinch
Şu arkadaş
Benim şuanki yaşım işte. Nelerle meşgulmuşum?24 yasındaydı siz o yaşlarda görüyoruz nelerle mesgulsunuz
Tanımadığım için BİŞEY diyemeyecem@MasacRE Forumun kütüğü oluyorda senide kendine benzetir @The_Erinch
Şu arkadaş
Survivorda hep kavga var.Burdadamı var AAYani yarışmacı olunca diyorum survivorda yok burdakı rekabet
Bilmiyorum sizin için öyle olabilirde @The_Erinch Yani bana meleği çeyreği atlatayım diye kullandın gibi geldi müzik zevkleri farklı zaten MS bunu gösteriyor 1 şarkıyı 40 kişi aynı kulakla dinleyip 40 tane farklı puan görüyoruz sonuclardaYoo bence Gamsız Hayat, Candan Erçetin'in en güçlü şarkısı. Candan Erçetin denince akla ilk gelen şarkı hala.
Bu tımarhanenin içindesin şuan bizlerle daha neBenim şuanki yaşım işte. Nelerle meşgulmuşum?
Buna kesinlikle katılıyorum; Ama Candan Erçetin belli nesli temsil eder; Genç nesilde gerçekten sözleri ile dinleyenleri sarar. Ama Zevkler ve Renkleri asla tartışmam.Bilmiyorum sizin için öyle olabilirde @The_Erinch Yani bana meleği çeyreği atlatayım diye kullandın gibi geldi müzik zevkleri farklı zaten MS bunu gösteriyor 1 şarkıyı 40 kişi aynı kulakla dinleyip 40 tane farklı puan görüyoruz sonuclarda
Bu seni hiç ilgilendirmez.Tadını nereden biliyon😱
Genel olarak hepiniz
Yok birde sevmiyorum de...Hemen fişini çeksin PatronEvet zaten ben severim candanı @bazinga
MFÖ var iyi puan alacak şarkıları ama bazı duymadım şarkılarında düşük kalıyor ama bu hafta beter ali hamlesi iyi @bazinga ın onu söyliyimYok birde sevmiyorum de...Hemen fişini çeksin Patron
Ama MFÖ yüde severim ❤️
Oooo puan için adam öldürüp adam gömenler @denizz19 la şahitizTanımadığım için BİŞEY diyemeyecem
Survivorda hep kavga var.Burdadamı var AA
Sonuclarda o heyecansızlığı görüyorum evet eskiden herkes can halviyle sonucta olurduBizim zamanlar zirve zamanlardı şimdikiler şad şarkı atıyor survivoru biz yasadik
Bu hafta seni yolluyoruz hayırlısıylaBomba şarkılarım var artık çeyreğe kadar en az beni göreceksin bir mani olmazsa
Ohhh tabe rahatsın..Geldin MartılarlaBu hafta seni yolluyoruz hayırlısıyla
Sen öyle san yine elenme potasında dolanacağımOhhh tabe rahatsın..Geldin Martılarla
Ben bile biliyorum Martıları düşün artıkSen öyle san yine elenme potasında dolanacağım
BeklersinBu hafta seni yolluyoruz hayırlısıyla
İyi de Merve'nin şarkısı bu da yani. İş oraya gelirse kendisi şarkı yazmıyor hiçbiri onun değil ne alaka yani? Ayrıca 5 haftada sadece 2 tane cover kullandım öyle bir söylüyorsun ki sen de Ayrıca muhteşem söylüyor şarkının sözü müziği ASİ'na ait diye Merve'nin niye olmasın şarkı sonuçta onun yorumuBen bile biliyorum Martıları düşün artık
@denizz19 Gene mi başkasının şarkısı ile geldin.
Bu Mervenin kendi söylediği bir şarkısı yok mu?
Adam işini biliyorYine şarkı değiştirirsin diye şey ettim.
@Emre Ozansoy çok ballıymış.
Çember daralıyor. İkili elemelerde asıl bombalar gelecek.