Açmaz olaydıkSon kararım dediğin an açalım o zaman madem sen de mavi diyorsun![]()
Açmaz olaydıkSon kararım dediğin an açalım o zaman madem sen de mavi diyorsun![]()
Bir haller oldu, kurşun döktürmek lazım.Son yarışmalarda çok bozdun sen![]()
Bu sondu zatenCidden kırmızı var dedik anlamadı@Emre Ozansoy uyarmıştım ama @eskici almıyor. Tüyo vermekten sıkıldım
![]()
Ne verdi yine ya@Dosi belki de bir yarışmacıya verilmemesi gereken kadar ipucu verdi ama almadın
@Emre Ozansoy kutusunda 200.000 TL vardı. Teklif öncesi son 4 kutu.
Geldim nerde kırmzıı halım@Alos daha yarışmacımısın? Hiç orlaı olmuyorsun. Ona göre isteyenleri alalım.
@xBUGRAx gel brşazda eskiciyi yak![]()
@Angelica @serhatt @Tolstoyevski @Gerekli24 @Cervantes @EmreCan @Doğan buyrunuz![]()
Ah keşke
------
Seni hiçbir şey üzmüyor zaten![]()
Daha ne desin her şeyi dediNe verdi yine ya![]()
Aynen, ama tahminlerim tutmuyor artık. Sinir bozucu bir durum.Sağlık olsun![]()
Bana mı denk geldi yineSon yarışmalarda çok bozdun sen![]()
Geldim nerde kırmzıı halım![]()
Sjsksjjdjfkdfjfjdjdjfjfjjdjdjdjdjdjdjjdjdjdjdklfkkfkdkdkkgmmmf hiç şaşmıyo zamanlaman
Ne zaman kırmızı var dedin beCidden kırmızı var dedik anlamadı@Emre Ozansoy uyarmıştım ama @eskici almıyor. Tüyo vermekten sıkıldım
![]()
Öyle biraz bu hafta öncesinde %90 gibi bir tahmin etme oranı vardıBana mı denk geldi yine![]()
Yani @Emre Ozansoy kırmızı miktara sahip uzak dur dedimDaha ne desin her şeyi dediBir kutuyu erteleyip açarsan kırmızı açarsın dedi sen Emre'yi dedikten sonra
![]()
Ver ver bir tane dahaBu sondu zaten![]()
![]()
Bu kadar ısrara kırmızı açarsan iyi linç yiyeceksin bu arada
Kutularımı salın.
Vermişti ondan önce de neyse söylemeyecemVer ver bir tane daha![]()