@Emre Ozansoy burdaysan fikrini belirt21 numarayı düşünüyorum![]()
------
Emre gelir şimdi onun ne düşündüğüne bakalım kutusu hakkında
@Emre Ozansoy burdaysan fikrini belirt21 numarayı düşünüyorum![]()
Birazdan açacam
Zamanında Sherlock'u serhat'ın elinden zor almıştıkDosi hanım be..
Mavi hissediyorum, ama yine bir şey yapıp (!) kırmızı çıkartırsınız siz.@Emre Ozansoy burdaysan fikrini belirt
------
Emre gelir şimdi onun ne düşündüğüne bakalım kutusu hakkında![]()
Aynen bekleyelim@Emre Ozansoy burdaysan fikrini belirt
------
Emre gelir şimdi onun ne düşündüğüne bakalım kutusu hakkında![]()
21 numaralı kutunun sahibi mavi hissettiğini söylüyor @eskiciMavi hissediyorum, ama yine bir şey yapıp (!) kırmızı çıkartırsınız siz.![]()
100 veya 300 çıkabilir.
![]()
Vmym istatistiki olarak ertelenen her kutu kırmızı bir miktarın açılmasına vesile olabiliyorBirazdan açacam![]()
Ben de mavi hissediyorumMavi hissediyorum, ama yine bir şey yapıp (!) kırmızı çıkartırsınız siz.![]()
100 veya 300 çıkabilir.
![]()
Sende tersini hissetmekle meşhursun bakalımBen de mavi hissediyorum![]()
Son kararım dediğin an açalım o zaman madem sen de mavi diyorsunBen de mavi hissediyorum![]()
Açalım o zaman, son kararım21 numaralı kutunun sahibi mavi hissettiğini söylüyor @eskici![]()
Sevmedim bu bilgiyiVmym istatistiği olarak ertelenen her kutu kırmızı bir miktarın açılmasına vesile olabiliyorbir bilgi.
@Dosi belki de bir yarışmacıya verilmemesi gereken kadar ipucu verdi ama almadınAçalım o zaman, son kararım
------
Sevmedim bu bilgiyi![]()
Ben de öyle umuyorumDün beni yalnız bırakmadın @eskici, umarım kırmızı açmam.![]()
Yok artık. 😱@Dosi belki de bir yarışmacıya verilmemesi gereken kadar ipucu verdi ama almadın
@Emre Ozansoy kutusunda 200.000 TL vardı. Teklif öncesi son 4 kutu.
Yine yanıldıkSende tersini hissetmekle meşhursun bakalım![]()
Son yarışmalarda çok bozdun senYok artık. 😱
Açalım o zaman, son kararım
------
Sevmedim bu bilgiyi![]()
Cidden kırmızı var dedik anlamadı@Dosi belki de bir yarışmacıya verilmemesi gereken kadar ipucu verdi ama almadın
@Emre Ozansoy kutusunda 200.000 TL vardı. Teklif öncesi son 4 kutu.