Açmaz olaydıkSon kararım dediğin an açalım o zaman madem sen de mavi diyorsun
Açmaz olaydıkSon kararım dediğin an açalım o zaman madem sen de mavi diyorsun
Bir haller oldu, kurşun döktürmek lazım.Son yarışmalarda çok bozdun sen
Bu sondu zatenCidden kırmızı var dedik anlamadı @Emre Ozansoy uyarmıştım ama @eskici almıyor. Tüyo vermekten sıkıldım
Ne verdi yine ya@Dosi belki de bir yarışmacıya verilmemesi gereken kadar ipucu verdi ama almadın
@Emre Ozansoy kutusunda 200.000 TL vardı. Teklif öncesi son 4 kutu.
Geldim nerde kırmzıı halım@Alos daha yarışmacımısın? Hiç orlaı olmuyorsun. Ona göre isteyenleri alalım.
@xBUGRAx gel brşazda eskiciyi yak
@Angelica @serhatt @Tolstoyevski @Gerekli24 @Cervantes @EmreCan @Doğan buyrunuz
Ah keşke
------
Seni hiçbir şey üzmüyor zaten
Daha ne desin her şeyi dedi Bir kutuyu erteleyip açarsan kırmızı açarsın dedi sen Emre'yi dedikten sonraNe verdi yine ya
Aynen, ama tahminlerim tutmuyor artık. Sinir bozucu bir durum.Sağlık olsun
Bana mı denk geldi yineSon yarışmalarda çok bozdun sen
Geldim nerde kırmzıı halım
Sjsksjjdjfkdfjfjdjdjfjfjjdjdjdjdjdjdjjdjdjdjdklfkkfkdkdkkgmmmf hiç şaşmıyo zamanlaman
Ne zaman kırmızı var dedin beCidden kırmızı var dedik anlamadı @Emre Ozansoy uyarmıştım ama @eskici almıyor. Tüyo vermekten sıkıldım
Öyle biraz bu hafta öncesinde %90 gibi bir tahmin etme oranı vardıBana mı denk geldi yine
Yani @Emre Ozansoy kırmızı miktara sahip uzak dur dedim @eskiciDaha ne desin her şeyi dedi Bir kutuyu erteleyip açarsan kırmızı açarsın dedi sen Emre'yi dedikten sonra
Ver ver bir tane dahaBu sondu zaten
Bu kadar ısrara kırmızı açarsan iyi linç yiyeceksin bu arada@eskici 14 numara de Kafan rahat olsun
Kutularımı salın.Yani @Emre Ozansoy kırmızı miktara sahip uzak dur dedim @eskici
Vermişti ondan önce de neyse söylemeyecemVer ver bir tane daha