@Alos daha yarışmacımısın? Hiç orlaı olmuyorsun. Ona göre isteyenleri alalım.Sen yavaştan seyircileri topla bari
Kutunda ne hissediyorsun onu söyle bariAy ben çıkıyorum seninle uğraşamam bol başarısızlıklar.
Merhaba@Alos daha yarışmacımısın? Hiç orlaı olmuyorsun. Ona göre isteyenleri alalım.
@xBUGRAx gel brşazda eskiciyi yak
@Angelica @serhatt @Tolstoyevski @Gerekli24 @Cervantes @EmreCan @Doğan buyrunuz
İsteyenleri al@Alos daha yarışmacımısın? Hiç orlaı olmuyorsun. Ona göre isteyenleri alalım.
Tamam sen bilirsin. Herzaman fikir değiştiren birisin.İsteyenleri al
Böyle deyince oluyor mu
Hadi başlıyoruz yavaştan toplaşın
Toplaşmayalım dağılaşalım
Hadi başlıyoruz yavaştan toplaşın
Bugün kutunda ne hissediyorsun?Merhaba
Hahah yine başımı belaya sokayım. @eskici Maskeli olabilir.@Alos daha yarışmacımısın? Hiç orlaı olmuyorsun. Ona göre isteyenleri alalım.
Olur olurBöyle deyince oluyor mu
Yakmayacak birilerini çağır bana@Alos daha yarışmacımısın? Hiç orlaı olmuyorsun. Ona göre isteyenleri alalım.
Az para var bence iyi gider yakmam ama yakmayıda seviyomBugün kutunda ne hissediyorsun?
14 numaranın yeni sahibi @Maskeli Fedai @eskici. İlk defa kutu açacak bugün ilk öneri geldiHahah yine başımı belaya sokayım. @eskici Maskeli olabilir.
Bugün iyi gitmeyi umuyorum@eskici dün ortalama gitmiştin bakalım bugün nasıl gideceksin
İlk kutuyla başlayalım yavaştan
Birazda başkalarını yakHahah yine başımı belaya sokayım. @eskici Maskeli olabilir.
İlkinin bana denk gelmesi... @Maskeli Fedai14 numaranın yeni sahibi @Maskeli Fedai @eskici. İlk defa kutu açacak bugün ilk öneri geldi
Aynen. Az para oluncada seni sona bırakınca yine yakıyorsunAz para var bence iyi gider yakmam ama yakmayıda seviyom
Göreceğiz ilk turda az çok belli olurBugün iyi gitmeyi umuyorum