@Alos daha yarışmacımısın? Hiç orlaı olmuyorsun. Ona göre isteyenleri alalım.Sen yavaştan seyircileri topla bari![]()
Kutunda ne hissediyorsun onu söyle bariAy ben çıkıyorum seninle uğraşamam bol başarısızlıklar.![]()
Merhaba@Alos daha yarışmacımısın? Hiç orlaı olmuyorsun. Ona göre isteyenleri alalım.
@xBUGRAx gel brşazda eskiciyi yak![]()
@Angelica @serhatt @Tolstoyevski @Gerekli24 @Cervantes @EmreCan @Doğan buyrunuz![]()
İsteyenleri al@Alos daha yarışmacımısın? Hiç orlaı olmuyorsun. Ona göre isteyenleri alalım.
@xBUGRAx gel brşazda eskiciyi yak
@Angelica @serhatt @Tolstoyevski @Gerekli24 @Cervantes @EmreCan @Doğan buyrunuz![]()
Tamam sen bilirsin. Herzaman fikir değiştiren birisin.İsteyenleri al![]()
Böyle deyince oluyor mu
Hadi başlıyoruz yavaştan toplaşın![]()
Toplaşmayalım dağılaşalım
Hadi başlıyoruz yavaştan toplaşın![]()
Bugün kutunda ne hissediyorsun?Merhaba
Hahah yine başımı belaya sokayım.@Alos daha yarışmacımısın? Hiç orlaı olmuyorsun. Ona göre isteyenleri alalım.
Olur olurBöyle deyince oluyor mu![]()
Yakmayacak birilerini çağır bana@Alos daha yarışmacımısın? Hiç orlaı olmuyorsun. Ona göre isteyenleri alalım.
Az para var bence iyi gider yakmam ama yakmayıda seviyomBugün kutunda ne hissediyorsun?![]()
Bugün iyi gitmeyi umuyorum
Birazda başkalarını yak
Aynen. Az para oluncada seni sona bırakınca yine yakıyorsunAz para var bence iyi gider yakmam ama yakmayıda seviyom![]()
Göreceğiz ilk turda az çok belli olurBugün iyi gitmeyi umuyorum![]()