'Star Market' Yeni Bölüm Konukları Belli Oldu! | 7 Ağustos

İlk bölümlere bakmıstım :A :A :A Aileler yarısıyoru asuman gelip batırdı bizde Ufuk beyle buraya kaçtık :A :A :A
Ufuk Özkan iyi sunucudur ama bu yarışma ona hiç olmamış, daha düzgün bir format bulabilirdiler ona. :A Hem çok karışık, hem de izlenmeyeceği belli bir yarışma yani. :A

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ufuk Özkan iyi sunucudur ama bu yarışma ona hiç olmamış, daha düzgün bir format bulabilirdiler ona. :A Hem çok karışık, hem de izlenmeyeceği belli bir yarışma yani. :A
Karısılıkta haklısın okadar çok etap var ki insanın bası dönüyor daha derli toplu olabilirdi 3 dakıka arayla etap değişiyor :A

Aileler yarısıyoru taaa başlangıclardan beridir nerdeyse her formatını takip ediyorudm kadın gelip hepsinin içine etti 1 bölüm bile izlemedim :(

• Üzücü
Reactions: Emre Ozansoy
Karısılıkta haklısın okadar çok etap var ki insanın bası dönüyor daha derli toplu olabilirdi 3 dakıka arayla etap değişiyor :A

Aileler yarısıyoru taaa başlangıclardan beridir nerdeyse her formatını takip ediyorudm kadın gelip hepsinin içine etti 1 bölüm bile izlemedim :(
Bende cumartesi günü izledim, çok saçma ve bağrış çağrış. Saçma sapan sorular falan bilemedim. :A Alışveriş olunca aklıma Kapanmadan Kazan geldi, zamanında Murat Serezli sunuyordu. :A

Bende Alp Kırşan ile Ufuk Özkan'ın sunduğu tüm bölümleri izlemiştim. Çok keyifli bir program. Ama Asuman cidden olmamış, gitsin WipeOut'u yapsın tekrar da onu izleyelim. :(

• Harika
Reactions: Çiğdem
Bu star hiç gusül almıyor.. Yeni yarışmaya ilk güne ünlü olarak gelenler 🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy