İlk defa duydum kendisini.Faruk için bakılır![]()
![]()
![]()
İlk defa duydum kendisini.Faruk için bakılır![]()
![]()
![]()
Bu şarkı ortalığı sallamıstı nasıl ilk duydun 😱 😱 😱İlk defa duydum kendisini.Ben Yunus Emre için bakacağım.
![]()
![]()
Şarkısı bana göre değilmiş, bilmemem normal.Bu şarkı ortalığı sallamıstı nasıl ilk duydun 😱 😱 😱
10 yasındamısın 2000lerin yıldızıydı bu adam çok hiti var olay olmustu hepsiŞarkısı bana göre değilmiş, bilmemem normal.![]()
20 yaşındayım ne 10'u be.10 yasındamısın 2000lerin yıldızıydı bu adam çok hiti var olay olmustu hepsi![]()
![]()
![]()
4 Yaşındaymıssın o şarkı olduğu dönem bilmemen normalmiş evet20 yaşındayım ne 10'u be.![]()
Bak bu şarkısını sevdim.4 Yaşındaymıssın o şarkı olduğu dönem bilmemen normalmiş evet![]()
![]()
İlk şarkısında zaten dünyada yokmuşsun 1 yıl sonra doğmuşsun
2010 sonrası etkisini koruyamadı zatenBak bu şarkısını sevdim.Ama modası geçti bunun, o yüzden gerek yok.
![]()
İzliyor muydun ki bu programı soğudun? 😱2010 sonrası etkisini koruyamadı zatenama bu programı keşke ünlüler karışmasaymıs soğudum
![]()
İlk bölümlere bakmıstımİzliyor muydun ki bu programı soğudun? 😱
Ufuk Özkan iyi sunucudur ama bu yarışma ona hiç olmamış, daha düzgün bir format bulabilirdiler ona.İlk bölümlere bakmıstım![]()
![]()
Aileler yarısıyoru asuman gelip batırdı bizde Ufuk beyle buraya kaçtık
![]()
![]()
![]()
Karısılıkta haklısın okadar çok etap var ki insanın bası dönüyor daha derli toplu olabilirdi 3 dakıka arayla etap değişiyorUfuk Özkan iyi sunucudur ama bu yarışma ona hiç olmamış, daha düzgün bir format bulabilirdiler ona.Hem çok karışık, hem de izlenmeyeceği belli bir yarışma yani.
![]()
Bende cumartesi günü izledim, çok saçma ve bağrış çağrış. Saçma sapan sorular falan bilemedim.Karısılıkta haklısın okadar çok etap var ki insanın bası dönüyor daha derli toplu olabilirdi 3 dakıka arayla etap değişiyor
Aileler yarısıyoru taaa başlangıclardan beridir nerdeyse her formatını takip ediyorudm kadın gelip hepsinin içine etti 1 bölüm bile izlemedim![]()
Bu şarkı sayesinde apartman satın almış vay be.
Yabancı dili bu ve çok örneği olan şarkılarla büyüdüğümüz için yabancılar türkçe konustumuzda değilde yabancı konustumuz zaman ne diyor bu diye bakıyorlarBu şarkı sayesinde apartman satın almış vay be.![]()
Ha ben bakamıyorum da hep ünlü konuk diyince ben de hep öyle sandım.Hafta içi normal kişiler, hafta sonu ünlü kişiler yarışıyor.
Yok, hafta içi normal yarışmacılar yarışıyor hafta sonu ise normal yarışmacılar ünlü isimler ile partner olup yarışıyor.Ha ben bakamıyorum da hep ünlü konuk diyince ben de hep öyle sandım.