Yaşam Uyku

4.20 yeni yatmaya gidiyorum. Bunu yazarken 4.21 oldu :A

Üniversiteli iken sadece 5 saat uyuyan biriydim. Gece 2lere kadar ders çalışırdım. 7 de uyanırdım.
Mesleğimi yapmaya başladığımda da 6 saatlik uykuyla oldum hep ama özellikle son aylarda çok uyuyorum öğlene kadar dışarısı karanlık olduğu için.
Uykumu çok kolay düzene sokan biriyim. Bazı günler 6 saat uyumuş olduğumda da dinç oluyorum.
İlerde uyku problemi yaşarım belki. Şuan keyfini çıkarıyorum :D
Aynı şekilde devam :A geç uyusamda geç kalkarak uyku dengeleniyor. 2 hafta sonra bir düzene girer artık

Aynı şekilde devam :A hem uyusamda gem kalkarak uyku dengeleniyor. 2 hafta sonra bir düzene girer artık

Sen de benim gibisin, ben de 6-7 senedir sürekli düzene girecek de girecek diye hayal ettim durdum ama günün sonunda yine geç yatıp sabah söylenerek kalkıyoruz iş-okul vakti :S :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Sen de benim gibisin, ben de 6-7 senedir sürekli düzene girecek de girecek diye hayal ettim durdum ama günün sonunda yine geç yatıp sabah söylenerek kalkıyoruz iş-okul vakti :S :A
Yok ben herzaman dediğimi uygulayan biriyim. Ama 1 ay sonra çok farklı bir düzenim olacaktır :A
Öncelikle eski halime döneyim.

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Yok ben herzaman dediğimi uygulayan biriyim. Ama 1 ay sonra çok farklı bir düzenim olacaktır :A
Öncelikle eski halime döneyim.
Zor ama imkansız değil tamam kızdırmayayım daha fazla uyku başıma vurdu sanırım yavaştan kaçayım :S :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Hafta ici uyku düzenim iyidir, sabit saatlerde yatip, sabit saatlerde kalkiyorum. Cok erken uyaniyorum, o ayri mesele.
Lakin en büyük problemim, hafta ici olan düzenin haftasonu devam etmesi, yani vücudun o düzene alisip, cumartesi ve pazar da sabah 4 bucuk 5 gibi uyanmak. Cumartesi aksam millet disariya cikar, eglenmeye gider, biz erken uyandik diye aksam 9 da uykumuz gelir. :T:

@Tolstoyevski @Dosi

Uyku yorucu bir günün sonunda yapılacak en güzel eylemdir:)
Eğer üzgün olduğunuz an uyursanız antidepresan rolü görür uyur ve unutursunuz..

Forum İstatistikleri

Konular
172,253
Üyeler
8,471
Son Üye
fatihbuyukcam