bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,352
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Öyle diyebiliriz.@bazinga hep yakın numaralı kutulardan gitmişsin bu bir strateji mi
Öyle diyebiliriz.@bazinga hep yakın numaralı kutulardan gitmişsin bu bir strateji mi
Olabilir de olmayabilir de ayrıca sana ne?@bazinga hep yakın numaralı kutulardan gitmişsin bu bir strateji mi
Vallaha çok ortalama bir tablo var çok da büyük konuşmamak lazııımHamdi biraz panik oldu diye duydum
Arada dedim İsveçe güven diye; Patron detaycı iyi yakalamış @bazingaÖyle mi demişti. Sanki bana 500 000 yerleştirmişsindir dedi @The_Erinch
Güzel planlı yarışmacılar iyidirÖyle diyebiliriz.
Kura şanssızlığı olsa mavi olur. Şanslı olsa kırmızı olur ?14 numara @mesmeso diyelim. Trabzonspor'daki kura şanssızlığı kendisinde yoktur inşallah.
Bu mesmeso'yu da bir türlü yakalayamadık şu yarışma için de bir fikrini alalım14 numara @mesmeso diyelim. Trabzonspor'daki kura şanssızlığı kendisinde yoktur inşallah.
Trabzonspor hep büyük takımlar açıyor. Kendisi küçük açacaktır diye umuyorum.Kura şanssızlığı olsa mavi olur. Şanslı olsa kırmızı olur ?
Evet son kararım.Bu mesmeso'yu da bir türlü yakalayamadık şu yarışma için de bir fikrini alalım
Adamlar ciddi ciddi eskinin Intertoto'sunda Roma'yı çekti
Kader hep kötü vurmaz diyorsun yani Son kararın mı peki?
Şuana kadar iyi ilerliyorsun. Güveniyorsan açalım. Son kararın mı?Trabzonspor hep büyük takımlar açıyor. Kendisi küçük açacaktır diye umuyorum.
------
Evet son kararım.
Belki de en büyük korkun 1 TL ile gitmekti ve şu anda o ihtimal ortadan kalktı çünkü @mesmeso kutusunda sadece 1 TL vardı.Trabzonspor hep büyük takımlar açıyor. Kendisi küçük açacaktır diye umuyorum.
------
Evet son kararım.
Çoktan demiş bile (seni kızdırmak gibisi yok @12.Adam )Şuana kadar iyi ilerliyorsun. Güveniyorsan açalım. Son kararın mı?
Yoldaşım Senin kızdırmana kurban olayım.Çoktan demiş bile (seni kızdırmak gibisi yok @12.Adam )
Aynen aynen başarılar.Teşekkürler @mesmeso , Trabzonspor'a Roma önünde başarılar.
Mavilerin sultanı @Angelica kutunda ne hissediyorsun?