Bana niye oğlan bulsun be, bana da kız bulsun@pompy Afrika ülkelerine gidiyor amaGerçi bulmus bir siyahi kız sanada bir siyahı oğlan bulur
![]()
![]()
------
Ağır aşı diyor onu babam sağlık sıkıntısı yapıyormuş![]()
![]()
![]()
Bana niye oğlan bulsun be, bana da kız bulsun@pompy Afrika ülkelerine gidiyor amaGerçi bulmus bir siyahi kız sanada bir siyahı oğlan bulur
![]()
![]()
------
![]()
![]()
çocuğun kız olsunBana niye oğlan bulsun be, bana da kız bulsun![]()
Pek ağır değil yurt dışı sinovac aşısını kabul etmiyor@pompy Afrika ülkelerine gidiyor amaGerçi bulmus bir siyahi kız sanada bir siyahı oğlan bulur
![]()
![]()
------
![]()
![]()
Migros biontech istiyor karadenizliler gelenekseldir @Çigdemçocuğun kız olsun![]()
![]()
![]()
Hes kodumu bişi çıkarmıslardı ama uygulanmadı sanırım çok saçmaydıPek ağır değil yurt dışı sinovac aşısını kabul etmiyor
------
Migros biontech istiyor karadenizliler gelenekseldir
Hastahaneye girerken uygulanmiyorHes kodumu bişi çıkarmıslardı ama uygulanmadı sanırım çok saçmaydı![]()
Marketlerde heryerde camda yazıyordu ama kimse sorgulamıyorduHastahaneye girerken uygulanmiyor
Yakında aşı kartı devreye girecekMarketlerde heryerde camda yazıyordu ama kimse sorgulamıyordu![]()
Aaa o ne aşısızları almıcaklarmıYakında aşı kartı devreye girecek
Evet sinovac ı da bilmiyorum Çin’den geldi virüs ben Biontech olduğum İçin rahatım @ÇiğdemAaa o ne aşısızları almıcaklarmı![]()
Bizim çevreden onu olanlarda var ona bakmazlar ne oldunun önemi yok düzenli olsun yeterkiEvet sinovac ı da bilmiyorum Çin’den geldi virüs ben Biontech olduğum İçin rahatım @Çiğdem
Bodrumdada var ben korkuyorum acayip yasaklar gelebilir aşı olmayanlara @ÇiğdemBizim çevreden onu olanlarda var ona bakmazlar ne oldunun önemi yok düzenli olsun yeterkiAma olmayanlarda çok var
![]()
Korkunç bir rüya gördüm aşı olanlarla aşı olmayanlar evli bile olsa boşanmak zorunda kalıyor öyle bir yasak gördüm rüyamda USER=87510]@eskici[/USER]Bana niye oğlan bulsun be, bana da kız bulsun![]()
Ama bilmiyorum yurt dısında yasak luyormus sanırımBodrumdada var ben korkuyorum acayip yasaklar gelebilir aşı olmayanlara @Çiğdem
Bodrumda yangın termik santrale doğru gidiyor hemde ikisine birden terör saldırısıymış @eskiciÇıkmaz bence reyiz![]()