Bana niye oğlan bulsun be, bana da kız bulsun@pompy Afrika ülkelerine gidiyor ama Gerçi bulmus bir siyahi kız sanada bir siyahı oğlan bulur
------
Ağır aşı diyor onu babam sağlık sıkıntısı yapıyormuş
Bana niye oğlan bulsun be, bana da kız bulsun@pompy Afrika ülkelerine gidiyor ama Gerçi bulmus bir siyahi kız sanada bir siyahı oğlan bulur
------
çocuğun kız olsunBana niye oğlan bulsun be, bana da kız bulsun
Pek ağır değil yurt dışı sinovac aşısını kabul etmiyor@pompy Afrika ülkelerine gidiyor ama Gerçi bulmus bir siyahi kız sanada bir siyahı oğlan bulur
------
Migros biontech istiyor karadenizliler gelenekseldir @Çigdemçocuğun kız olsun
Hes kodumu bişi çıkarmıslardı ama uygulanmadı sanırım çok saçmaydıPek ağır değil yurt dışı sinovac aşısını kabul etmiyor
------
Migros biontech istiyor karadenizliler gelenekseldir
Hastahaneye girerken uygulanmiyorHes kodumu bişi çıkarmıslardı ama uygulanmadı sanırım çok saçmaydı
Marketlerde heryerde camda yazıyordu ama kimse sorgulamıyorduHastahaneye girerken uygulanmiyor
Yakında aşı kartı devreye girecekMarketlerde heryerde camda yazıyordu ama kimse sorgulamıyordu
Aaa o ne aşısızları almıcaklarmıYakında aşı kartı devreye girecek
Evet sinovac ı da bilmiyorum Çin’den geldi virüs ben Biontech olduğum İçin rahatım @ÇiğdemAaa o ne aşısızları almıcaklarmı
Bizim çevreden onu olanlarda var ona bakmazlar ne oldunun önemi yok düzenli olsun yeterki Ama olmayanlarda çok varEvet sinovac ı da bilmiyorum Çin’den geldi virüs ben Biontech olduğum İçin rahatım @Çiğdem
Bodrumdada var ben korkuyorum acayip yasaklar gelebilir aşı olmayanlara @ÇiğdemBizim çevreden onu olanlarda var ona bakmazlar ne oldunun önemi yok düzenli olsun yeterki Ama olmayanlarda çok var
Korkunç bir rüya gördüm aşı olanlarla aşı olmayanlar evli bile olsa boşanmak zorunda kalıyor öyle bir yasak gördüm rüyamda USER=87510]@eskici[/USER]Bana niye oğlan bulsun be, bana da kız bulsun
Ama bilmiyorum yurt dısında yasak luyormus sanırımBodrumdada var ben korkuyorum acayip yasaklar gelebilir aşı olmayanlara @Çiğdem
Bodrumda yangın termik santrale doğru gidiyor hemde ikisine birden terör saldırısıymış @eskiciÇıkmaz bence reyiz