Zey TV Kan ve Gül Filmi (By xdragxx)

Bu soruyu edebi eserlerin üstadı(!) olan @MEnes'e sormak daha doğru olacaktır. :A Benim nefis, eşsiz ve leziz hikayemi yerden yere vurmuştu, bakalım buna ne diyecek...

Yeşilçam'ın kölesi olan birine bunu demek... Yakışmadı...
Gerekli zamanı bulup okuyacağım ve üstat statümle gerekenleri söyleyeceğim, bundan kimsenin şüphesi olmasın... :A

• Güldürdün
  • Sinir Bozucu
Reactions: DarkLegenD and Dosi
Öncelikle helal olsun fakir ama onurlu genç @Tolstoyevski . :A @xdragxx hain en başta kiralık katil o silahı keşke ateşleseydi ama sonunda hak ettiğini buluyorsun zaten. :A Gelelim @Dosi 'ye. Sana yazıklar olsun neyine yetmedi gül gibi tarhana çorbası, bulgur pilavı ve soğan. :A (Ailesinin Dosi' yi Türkiye 'de unuttuğu kısma çok güldüm, Allah affetsin. :D)

Öncelikle helal olsun fakir ama onurlu genç @Tolstoyevski . :A @xdragxx hain en başta kiralık katil o silahı keşke ateşleseydi ama sonunda hak ettiğini buluyorsun zaten. :A Gelelim @Dosi 'ye. Sana yazıklar olsun neyine yetmedi gül gibi tarhana çorbası, bulgur pilavı ve soğan. :A (Ailesinin Dosi' yi Türkiye 'de unuttuğu kısma çok güldüm, Allah affetsin. :D)
@Dosi yi affedemiyorum...

• Güldürdün
Reactions: Cervantes and Dosi
İşte sanattan anlayan biri :A Hikayede kimse Dosi'nin ailesinden bahsetmemişti...

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and Cervantes
Kiralık katil @xdragxx 'ten parayı aldıktan sonra onu öldürebilirdi :A hata var orda.
@Tolstoyevski bu dünyada saf olmanın bedelini yaşadı :A
Hayatım boyunca zenginlik görmüş biriyim. Kimse beni yadırgamasın. @xdragxx gibi defalarca sırttan bıçaklanınca arada @Tolstoyevski gibi kişiler elbet kaynar :A
------

İşte sanattan anlayan biri :A Hikayede kimse Dosi'nin ailesinden bahsetmemişti...
Ben söz etmiştim 😡