Yarın bazinga yarışırken yapma sakınMFÖ getireceğiz
------
Sen gibiler düşük puan veririz derseniz normal bu hareketler![]()
Ben düşük puan vereceğim demedimReklama ihtiyacımız yok, kaliteli müziğe var diye şey ediyoruz ama olmuyor yaranamıyoruz...![]()
Mesut'u da yazmalıydık ve kutusuna 1 TL veya 500 bin koyarak bir oyun oynardık
Kutulara müdahale etmiyoruz amaMesut'u da yazmalıydık ve kutusuna 1 TL veya 500 bin koyarak bir oyun oynardık![]()
Tarkan'ın en popüler şarkısı ile bile enlenme korkusu yaşarBen düşük puan vereceğim demedimAma milli duyguları sömürüp bu haftayı rahat geçerim diye düşünmeyip çalışması iyi bir bakımdan
![]()
Etmiyoruz ama isim değişikliği yapabilirizKutulara müdahale etmiyoruz ama![]()
Şarkı için çağırırızGerçi Ozan'a Mesut yerine Zeynep Bastık getirsek daha mutlu olur herhaldeHer ne kadar ben sunucu olarak gram bu durumdan mutlu olmayacak olsam da
![]()
Tek çağır ama şu sevimsizler de gelmesin yanında...Etmiyoruz ama isim değişikliği yapabiliriztabi bu saatten sonra olmaz. Artık olan oldu
------
Şarkı için çağırırızo kısımlar ile ben ilgilenirim
![]()
Valla onu bunu bilmem sen harika atmışsın, @Dosi ise konuyu açan kişi olmuş haliyle gözüm üzerinizdeBen düşük puan vereceğim demedimAma milli duyguları sömürüp bu haftayı rahat geçerim diye düşünmeyip çalışması iyi bir bakımdan
![]()
Bunu demen iyi olduTek çağır ama şu sevimsizler de gelmesin yanında...
![]()
Ya o kadar güvenmiyor ki daha 3. haftadan mı ne Kış Güneşi'ni harcayacaktı da zor durdurduk kendisiniTarkan'ın en popüler şarkısı ile bile enlenme korkusu yaşarAçık ara birinci olduğu hafta acaba elenirmiyim demişti
![]()
Konuyu açmak demek çok sevdiğim anlamına gelmezValla onu bunu bilmem sen harika atmışsın, @Dosi ise konuyu açan kişi olmuş haliyle gözüm üzerinizde@Maskeli Fedai
Siz benim totem kültürünü hiç anlamamışsınız...Ya o kadar güvenmiyor ki daha 3. haftadan mı ne Kış Güneşi'ni harcayacaktı da zor durdurduk kendisini@Tolstoyevski
Oo jüri analizleri bile yapılmış 😱 Korkulur sendenValla onu bunu bilmem sen harika atmışsın, @Dosi ise konuyu açan kişi olmuş haliyle gözüm üzerinizde@Maskeli Fedai
Yalnız onu komple kaldırmış sanki listedenYa o kadar güvenmiyor ki daha 3. haftadan mı ne Kış Güneşi'ni harcayacaktı da zor durdurduk kendisini@Tolstoyevski
Yes fakat eski kliplerden sevdiğini açarsın daima, yenilerden her telden açıyorsunKonuyu açmak demek çok sevdiğim anlamına gelmezher telden klip konusunu açtığımı en iyi sen bilirsin
![]()
Totem ayrı ama bir yandan da karamsarlığın varSiz benim totem kültürünü hiç anlamamışsınız...@Dosi
Bunu yapmış olamazsın... @TolstoyevskiYalnız onu komple kaldırmış sanki listeden![]()
Hayır kaldırmadım halen listede ve çeyreğe yakın kullanılacak hattaYalnız onu komple kaldırmış sanki listeden![]()
Gerekirse eski yorumları bulur reaksiyon bırakıp işaret verirOo jüri analizleri bile yapılmış 😱 Korkulur senden![]()
Ben bugün bir liste attı göremedim
Malum fotoyu da at da programı başka kanala alimBunu demen iyi olduonlarda gelsin
![]()