İlkbahar
Yok, beraber yarışcaksınız
------
Ha şeyi es geçmişim, 50.000 kazandı ya her yerde yazıyor
İlkbahar
Parayı ben alırım @The_Erinch a bir balık yemi alsam yeter dökerim kafasından aşağı olur biterİlkbahar
------
Ha şeyi es geçmişim, 50.000 kazandı ya her yerde yazıyor![]()
Aman o da hediyem olur merak etmeyin
Ooo tamam 5 tlm de cebimde kaldıAman o da hediyem olur merak etmeyin![]()
birde bu mayıs dizi yazıyordu dizinin bölümlerini sıralamıs hatırlatıcıya sonra forumdan gitmiş her hafta dizi bölümleri geliyor önümüze bir süre sonra hayalet diziler demeye baslamıstık adam yok her hafta bölümü kendi kendine ortaya çıkıyorŞu günleri göreydim keşke.![]()
hortlarım zebani gibi uykunda boğarım seni
Yemide @slhttnmtl bizden olsun dedi 0 masraf olucaksın bana yaşlı balıkhortlarım zebani gibi uykunda boğarım seni![]()
![]()
![]()
kız ona güvenme... zimmetine para geçirmiş...adamın kazandığı parayı hopppp cebe atmış...fenaaa fenaaaaaaaaaaaa @slhttnmtl
Aaa cidden yemi ben vericem, patron parayı duyurduğum an aldı, bizde yanlış olmazkız ona güvenme... zimmetine para geçirmiş...adamın kazandığı parayı hopppp cebe atmış...fenaaa fenaaaaaaaaaaaa @slhttnmtl![]()
![]()
![]()
Aaa şaka yapıyorum zaten hakkın neyse veririz okadar ortak olucazkız ona güvenme... zimmetine para geçirmiş...adamın kazandığı parayı hopppp cebe atmış...fenaaa fenaaaaaaaaaaaa @slhttnmtl![]()
![]()
![]()
Parayı aldığım gibi kasaya geri koydum. 😊Aaa cidden yemi ben vericem, patron parayı duyurduğum an aldı, bizde yanlış olmaz![]()
Patronumun verdiği gaymeleri zimmetime geçireyim de görün sizAaa şaka yapıyorum zaten hakkın neyse veririz okadar ortak olucaz![]()
![]()
@slhttnmtl
videoyu açın paylaşıyoruz
Teşekkür ederim @Dosi .🤗
Sayfalara bakamadım için suan içeriğini bilmiyorum ama @The_Erinch yaşlı balıkla yarısırken iyice öğrenirizPatronumun verdiği gaymeleri zimmetime geçireyim de görün siz![]()
Ben sizi öyle iyi değerlendiricem ki bunak olduğunuz halde unutamayacaksınızSayfalara bakamadım için suan içeriğini bilmiyorum ama @The_Erinch yaşlı balıkla yarısırken iyice öğreniriz
Birdik iki bunak olduk sizin işiniz zor 4.bölümden sonrası karanlık![]()
![]()
@Mircan Saye
Gençleştiricenmi bizi yoksa @The_ErinchBen sizi öyle iyi değerlendiricem ki bunak olduğunuz halde unutamayacaksınız![]()
Haha bu iyidiOoo tamam 5 tlm de cebimde kaldı![]()
![]()
@The_Erinch
------
birde bu mayıs dizi yazıyordu dizinin bölümlerini sıralamıs hatırlatıcıya sonra forumdan gitmiş her hafta dizi bölümleri geliyor önümüze bir süre sonra hayalet diziler demeye baslamıstık adam yok her hafta bölümü kendi kendine ortaya çıkıyor![]()
![]()
@Turkuazz
İksir hazırlıyorum
Senle perili köşkte kalan çocuklar gibi korkuyordukHaha bu iyidi![]()
Az güzelleştirsinde yaşlı balık @The_Erinch yanında rezil olmayalımİksir hazırlıyorumHele seninki baya baya özel bir şey
![]()
Sorma yaSenle perili köşkte kalan çocuklar gibi korkuyorduk![]()
![]()
![]()
Tatlı yalancılardı değilmi diziSorma ya![]()