Bunlar çerez sorularımız ama her an zorlayabiliriz.Bu etap kolaymış![]()
![]()
Bunlar çerez sorularımız ama her an zorlayabiliriz.Bu etap kolaymış![]()
![]()
zorla zaten patronunuda kapının önğne koysun seniBunlar çerez sorularımız ama her an zorlayabiliriz.![]()
Evet bu hafta ben yarışıyorum diye kolay size zor soracağız.😊🤗Bunlar çerez sorularımız ama her an zorlayabiliriz.![]()
O zaman ben şöyle 6. etap jeneriğini verekoyayım tablo, afiş falan derken 53-54 geçe diğer soruya geçeriz.Son kararım D yi işaretliyorum.
Yok ya bölüm başı @slhttnmtl e 70.000 veriyorum bir yere gitmesin.zorla zaten patronunuda kapının önğne koysun seni![]()
Çok fazla. 😱Yok ya bölüm başı @slhttnmtl e 70.000 veriyorum bir yere gitmesin.
Harrye 70bin mi.. Kızzz yaşlı sincap duydun mu bizim fındıkkurdu 70bin alıyormuş @ÇiğdemYok ya bölüm başı @slhttnmtl e 70.000 veriyorum bir yere gitmesin.
Aklımdq sana da bir program var eylülde sana da 70.000 vermeyi düşünüyorum ama hele vakit gelsin belki zam gelir.Çok fazla. 😱
Tekliflere kapım açık.Aklımdq sana da bir program var eylülde sana da 70.000 vermeyi düşünüyorum ama hele vakit gelsin belki zam gelir.
Senin programın başka canısı.@slhttnmtl işinden edilmen an meselesi.![]()
Aynı anda iki program yapabilirim.Senin programın başka canısı.Patronumla çok iyi anlaşıyoruz.
![]()
Abi sende programı Myd kanalı altında yap sana bölüm başı 100.000 (ben bu yeni programdan çok para kaldıracam)
Gizlilik sözleşmesi vardı, nereden biliyorsunuz siz? 😱
Çok güzel bir teklif hayır demeyeceğinden eminim.Tekliflere kapım açık.![]()