O konu hakkında bilgi yok.@Emre Ozansoy Kimin yalısına komşu olarak Emre?
O konu hakkında bilgi yok.Büyük ihtimalle Yıldız'a. Ender'in evi yalı değildi diye hatırlıyorum.
![]()
Olabilir.O yüzden sordum bende demek ki Yıldızla arkadaş falanmı olacak acaba
Olabilir.Bir kaç haftaya belli olur karakterin detayları.
Bölümleri izlememiş miydin? 😱Çok merak ediyorum ya birde bölümler tamamlasam iyi olacak
Bölümleri izlememiş miydin? 😱
Neyse ki yeni sezon geç başlayacak, tamamlarsın.Yok ya nerde tam izliyorum bişi çıkıcam devam edecem işte
Enderinki yalı dairesiO konu hakkında bilgi yok.Büyük ihtimalle Yıldız'a. Ender'in evi yalı değildi diye hatırlıyorum.
![]()
Normal ev değil miydi ya? 😱 Yanlışta hatırlıyor olabilirim, unuttum gitti.Enderinki yalı dairesi![]()
Bambayı patlatan kadın bence biran @Emre OzansoyO yüzden sordum bende demek ki Yıldızla arkadaş falanmı olacak acaba
O ev yalı dairesi diye geçiyoNormal ev değil miydi ya? 😱 Yanlışta hatırlıyor olabilirim, unuttum gitti.![]()
Zannetmem ya. Biran'ın karakterinin Hasanağli ile alıp veremediği ne olsun.Bambayı patlatan kadın bence biran @Emre Ozansoy![]()
Aşko bombayı birinin patlatmış olması gerekirZannetmem ya. Biran'ın karakterinin Hasanağli ile alıp veremediği ne olsun.En kötü babasıdır.
![]()
Zannetmem ya. Biran'ın karakterinin Hasanağli ile alıp veremediği ne olsun.En kötü babasıdır.
![]()
Tamam ama o Biran değildir.Aşko bombayı birinin patlatmış olması gerekir
Nesrin de hortlamayacağına göre![]()
O zaman diziye Merve Boluğur,Mine Tugay,Rojda Demireri alalımTamam ama o Biran değildir.![]()
Merve veya Mine ne güzel olur...O zaman diziye Merve Boluğur,Mine Tugay,Rojda Demireri alalım![]()
Merve veya Mine ne güzel olur...Biran'ın babasının sevgilisi olacak da, o kadar ünlü bir isim olmaz diye düşünüyorum.
Biran'ın karakterinin babasının sevgilisi olacakmış.Kimin babasının sevgilisi olacak